Maak een afspraak
Vraag informatie aan

OBS De Fuut & SKW Monnickendam

Renoveren, verduurzamen en uitbreiden basisschool De Fuut & SKW in Monnickendam

Locatie Monnickendam
Opdrachtgever Mercuur Bouw
Oplevering 2018

Schipper Kozijnen heeft de kunststof kozijnen geleverd en gemonteerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in K-VISION Trend in de kleur wit.

Energieneutraal bouwen

Het volledig gerenoveerde gebouw biedt onderdak aan honderdtwintig leerlingen en dertien leerkrachten. Openbare basisschool De Fuut is de afgelopen periode flink aangepakt en grondig verbouwd. Het pand is aangepast aan de eisen van deze tijd en volledig energieneutraal gemaakt.

Gezonde leeromgeving

Zowel de binnen- als buitenruimte van de vernieuwde school staan in het teken van bewegen en natuur. "Er is veel werk verricht om de school niet alleen toekomstbestendig te maken maar ook een plek te maken waar leerlingen en medewerkers kunnen floreren. Daarom is naast duurzaamheid ook aandacht gegeven aan het creëren van een prettige omgeving die kinderen stimuleert tot ontdekken en leren," zegt wethouder Bas ten Have trots. 

Meer weten?

Het renoveren van een schoolgebouw met kunststof of aluminium kozijnen is een groot project en een investering. Om uw school hierin te ontzorgen hebben we onderwijs specialisten die u kunnen voorzien van een persoonlijk advies afgestemd op uw wensen. 

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.