Maak een afspraak
Vraag informatie aan

PIT Lab - Tuin van Bret

Genomineerd VKG Architectuurprijs Nieuwbouw 2018

Tuin van Bret PIT Lab

Het PIT lab is de circulaire huisvesting van DOOR architecten, gemaakt van hergebruikte, herbruikbare en bio-based materialen. Eén van de hergebruikte materialen zijn kunststof kozijnen. Een woonwijk uit Huizen kreeg nieuwe kozijnen, wij hebben de afgedankte kozijnen geadopteerd. Door ze een langer leven te geven, besparen we veel op nieuwe materialen. Straks zijn het kunststof en het glas weer grondstof voor een nieuw product.

PIT lab staat in de Tuin van BRET, het eerste circulaire en ambachtelijke bedrijventerrein mét wijngaard van Nederland. Het PIT lab is ons levende, circulaire experiment! Wij stellen continu de vraag: Hoe maken we dit gebouw, deze werkplek, onze ontmoetingsplek zo circulair mogelijk? Samen met 10 founding partners, waaronder Schipper kozijnen, ontwikkelt DOOR architecten deze plek continu verder.

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.