Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Van lege kavel naar droomhuis

Stef Borst en zijn vrouw Lisanne kochten een kavel, om precies het huis te laten bouwen dat ze voor ogen hadden. De keuze voor de kozijnen viel op kunststof. Onderhoudsarm materiaal met een mooie matte uitstraling van buiten en van binnen.

“Een huis laten bouwen is natuurlijk een behoorlijke investering. Maar het geeft je wel de kans om alles naar je eigen smaak te realiseren. Ook het raamwerk en de kozijnen. Een wezenlijk onderdeel van je woning. Voor ons was de keuze voor Schipper eigenlijk vanzelfsprekend. Ze zijn de grootste en bekendste in de buurt op het gebied van kunststof kozijnen. Bovendien heeft Schipper een goede naam. Een betrouwbare club dus.”

Kleur in matsatijn, buiten én binnen

“Eigenlijk hadden we al voor ogen wat we wilden, maar advies is natuurlijk altijd welkom. We hebben daarom eerst in de showroom bij Schipper gekeken naar de mogelijkheden. Onze voorkeur lag bij kunststof kozijnen omdat die onderhoudsarm zijn. Daarbij wilden we graag rechte verbindingen voor een houtlook. Voor de kleurafwerking kozen we voor een matsatijnen kleur, aan de buiten- én binnenkant. En bij Schipper hebben de kunststof deuren slanke scharnieren. Alles bij elkaar precies de uitstraling die wij mooi vinden.”

Service van A tot Z

“Voordat we de daadwerkelijke beslissing namen, bezochten we een woning die al met matte kunststof kozijnen was uitgevoerd. Super mooi en dé doorslag voor ons om hiervoor te kiezen. Dus hebben we een afspraak gemaakt bij Schipper en zijn we langsgegaan met de tekeningen. Zij namen uitgebreid de tijd voor ons. Stap voor stap zijn we alle ramen in ons huis langsgelopen en heeft Schipper alles netjes op papier gezet. Ook het vervolgtraject verliep heel voorspoedig. Van offerte en daadwerkelijke aankoop tot plaatsing en afwerking. Bovendien werd er ontzettend netjes gewerkt. Al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen zodat wij niet met het afval zaten. Dat is bij andere bedrijven wel anders hebben we gemerkt. En wat ik heel belangrijk vind; Schipper was altijd bereikbaar als we een vraag hadden. En we kregen supersnel antwoord.”

Nét dat stapje extra

“Tijdens de plaatsing liepen we tegen wat kleine problemen aan. De mensen van Schipper kwamen meteen kijken en ondernamen actie. De problemen zijn netjes verholpen. Zonder discussie. Dat vind ik pas echt service. Fouten zijn menselijk, maar hoe je het vervolgens oplost, daar draait het om. Daarin zit de toegevoegde waarde van Schipper. En natuurlijk niet onbelangrijk: het uiteindelijke resultaat is prachtig. Precies zoals we van tevoren hadden bedacht.”

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.