Monteurs met en zonder ervaring

Heb jij al ervaring in de bouw of wil je dat juist leren? Of zit je al jarenlang op dezelfde werkplek en begin je je steeds meer af te vragen: is dit wat ik wil of is het tijd om eens iets heel anders te doen? We zijn op zoek naar zowel ervaren monteurs die direct aan de slag kunnen als kandidaten die uit een totaal ander beroep komen en zich willen laten omscholen. 

Als kandidaat zonder ervaring kun je deelnemen aan ons exclusieve opleidingstraject dat we in samenwerking met bouwopleider ESPEQ hebben ontwikkeld. Daarbij stomen we je binnen één jaar klaar voor een (vast) dienstverband als montagemedewerker en krijg je vanaf dag 1 salaris uitbetaald.

UPDATE OKT'23: DEZE WERVINGSCAMPAGNE IS GESLOTEN
Neem contact met ons op om meer informatie op te vragen of om je aan te melden voor ons nieuwe opleidingstraject (start november 2024). 

Waarom deze aanpak?

"Als innovatief en vooruitstrevend bedrijf geloven we sterk in het potentieel van mensen en willen we hen de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier met ons in contact te komen." aldus Sjoerd Sneek, HR-manager. "Met deze aanpak willen we laten zien dat we bereid zijn te investeren in de mensen die geïnteresseerd zijn in ons bedrijf en de moeite nemen om hier tijd en energie in te steken."