Overweegt u de aankoop van nieuwe kozijnen maar wilt u niet teveel betalen? Dan helpen wij u graag op weg.

Schipper Kozijnen is gestart in 1969 als klein familiebedrijf. Inmiddels werken we landelijk, produceren onder eigen dak en hebben we ongeveer 220 specialisten in dienst. Deze specialisten op het gebied van kunststof of aluminium kozijnen, deuren of dakkapellen hebben het gezamenlijk doel voor ogen: een tevreden klant!

Waar op letten?

Bij goedkope kozijnen kopen dient u verschillende aspecten te overwegen. Wilt u kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of houten kozijnen? Wat zijn de voor- en nadelen van de materialen en welke stijl past bij uw woning? Heeft u een kozijn met rechte lijnen of een ronde vormen? Wilt u schuiframen of draai-kiepramen? Een heleboel vragen, en dat is nog maar het topje van de ijsberg. Neem daarom ruim de tijd voordat u een beslissing neemt. Laat u niet geheel misleiden door de prijs. Ga vooral eens langs bij verschillende bedrijven en showrooms. Praat met de mensen achter het bedrijf, vraag naar de montagevoorwaarden, garantie- en kwaliteitskeurmerken.

Goedkope kozijnen kopen is 1 ding, kozijnen monteren is een vak apart! Zonder correcte montage heeft u niets aan een goedkoop, nieuw kozijn. Vraag altijd naar de ervaringen van de monteurs. Anders kan goedkoop wel eens duurkoop blijken!

Garantie

Een juiste montage is essentieel voor een goed eindresultaat. Onze vakbekwame monteurs kunnen ervoor zorgen dat u tot in lengte van jaren zorgeloos kunt genieten van uw kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien of dakkapel. Alleen al op de montage geven wij 15 jaar garantie! Daarnaast zijn wij in het bezit van verschillende belangrijke keurmerken. Wij bezitten een eigen ondersteuning en ontwikkeling afdeling en zijn hierdoor in staat onze producten zeer scherp aan te bieden.

Goedkope kozijnen van kunststof of aluminium

Schipper Kozijnen heeft een ruime collectie aluminium en kunststof raamkozijnen. Beide materialen hebben unieke eigenschappen en delen vele voordelen:

  • Met juiste kleurkeuze en vormgeving voor iedere woning geschikt.
  • Duurzaam milieuvriendelijk materiaal.
  • Goede beveiliging met hang- en sluit-werk volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen®.
  • Lagere stookkosten, door de uitstekende isolerende werking.
  • Kunststof en aluminium zijn onderhoudsarme materialen.

Waarom kiezen voor kozijnen van Schipper?

  • De kunststof kozijnen worden gemaakt in eigen fabriek.
  • Plaatsing door gecertificeerde monteurs.
  • Zekerheid, kwaliteit en levering door VKG-keurmerk.
  • Levenslange servicegarantie met eigen Onderhoud & Reparatie afdeling.

Vraag nu een offerte aan voor nieuwe kozijnen of kom eens langs in een van onze showrooms! De koffie staat klaar, u bent welkom.