Let op! Vanwege de vele aanvragen die wij momenteel ontvangen, voeren wij tijdelijk alleen onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit bij eigen producten van Schipper Kozijnen.

Brand of inbraakschade?

Hebben uw kozijnen schade opgelopen na brand of een inbraak? Heel vervelend, naast de emotionele schade wilt u vaak ook zo snel mogelijk de zichtbare schade laten repareren. Onze technische vakmensen zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle soorten kozijnen. Is de schade niet meer te repareren of is vervanging voordeliger, dan kunnen onze ervaren monteurs direct zorgen voor een op maat gemaakt voorstel voor de vervanging van uw kozijnen.

Resultaat herstel na brandschade

Met reparatiefolie kunnen beschadigde kunststof kozijnen nog lang mee, de werkzaamheden kunnen in minder dan een dag uitgevoerd worden. Ontdek hier alles over foliëren. Om de brandschade te herstellen zijn de puien hieronder afgebeeld voorzien van een folie en zien er weer uit als nieuw!

pui met brandschade hersteld

Vakkundige monteurs

Schipper Kozijnen is al ruim 50 jaar dé kozijnenspecialist en heeft voor het kozijnen 'wrappen' speciaal opgeleide monteurs bij de afdeling Onderhoud & Reparatie. Zij kunnen bestaande kunststof kozijnen vakkundig foliëren. Voor een advies op maat over het upgraden van kozijnen middels foliëren kunt u terecht bij onze adviseurs in één van onze showrooms