Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn er in allerlei stijlen, kleuren en afwerkingen. Wat je woonstijl ook is en wat je woonwensen ook zijn: er is altijd een kunststof oplossing die perfect bij je past.

  • Nooit meer schilderen

Kunststof kozijnen hoeven niet geschilderd te worden. Nooit meer! Dat bespaart je heel wat tijd en geld.

  • Energie besparen

Kunststof kozijnen zijn goed isolerend en besparen dus flink wat energie. Tenminste, als je ze combineert met hoog rendementsglas, zoals HR++ of HR+++. 

  • Goed voor het milieu

Kunststof kozijnen zijn compleet recyclebaar. Van oude kunststof kozijnen worden weer nieuwe kunststof kozijnen en andere producten gemaakt.

  • Geen geluidsoverlast

Wij plaatsen onze kunststof kozijnen altijd met een stelkozijn. Dit 'extra' kozijn houdt niet alleen geluid tegen, maar óók vocht en tocht. Als je echt last van geluidsoverlast hebt, dan kun je ook nog kiezen voor speciaal geluidwerend isolatieglas.

  • Uitstekende ventilatie

Kunststof kozijnen zijn uitstekend te combineren met handige ventilatieroosters waarmee je 24 uur per dag frisse lucht door je huis kunt laten stromen. 

  • Budgetvriendelijk

Nooit meer schilderen, weinig onderhoud, lage energierekening... Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat kunststof kozijnen op korte termijn niet duurder en op lange termijn zelfs veel goedkoper zijn dan houten of aluminium kozijnen. Daar wordt je toch blij van? En je portemonnee ook!

Voordelen aluminium kozijnen

Waar je ook kijkt - instagram, pinterest, woonprogramma's - overal zie je mooie stalen deuren en kozijnen voorbij komen. In werkelijkheid zijn deze kozijnen meestal van aluminium. Van aluminium kun je namelijk de meest waanzinnige raampartijen, aanbouwen en schuifpuien creëren. Er zijn heel wat redenen om voor onze exclusieve Schipper Steellook kozijnen te kiezen.

  • Superslank en supersterk

Onze aluminium kozijnen zijn superslank en des te slanker het kozijn des te meer lichtinval. Tegelijkertijd is onze collectie supersterk en dus ideaal voor extra grote raam- en deurpartijen. Dit zorgt voor ongekende ontwerpmogelijkheden! Daarbij zijn ze ook nog eens inbraakproof: aluminium versplintert niet en is bijna niet kapot te krijgen.

  • Onbeperkte keuze

Aluminium kozijnen zijn er in tal van kleuren, stijlen en afwerkingen. Zowel voor binnen als voor buiten zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Wil je binnen een andere kleur dan buiten? Geen probleem. Ook is er genoeg keuze in fraai hang- en sluitwerk. Denk aan slanke of zelfs onzichtbare scharnieren, ranke grepen en deurgarnituur in RVS-look of in dezelfde kleur als het kozijn.

  • Ultiem comfort

Onze steellook kozijnen zorgen voor ultiem comfort. Tocht en vocht behoren tot het verleden. Ze zijn goed isolerend en energiebesparend, zéker als je ze met hoog rendementsglas combineert. Dankzij de handige ventilatieroosters kun je toch lekker frisse lucht door je huis laten stromen. Zomer of winter, het binnenklimaat voelt altijd aangenaam.

  • Het milieu is je dankbaar

Onze aluminium kozijnen zijn 100% recyclebaar en gaan levenslang mee. Bovendien hebben ze nauwelijks onderhoud nodig. Twee keer per jaar soppen met een doek is genoeg. En ze hoeven nooit meer geschilderd te worden!

15 jaar garantie op montage

Producten en diensten van Schipper gaan jarenlang mee. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en geven standaard minimaal 10 jaar garantie op de kunststof en aluminium kozijnen. Op montage zelfs 15 jaar zodat je nog jaren zorgeloos kunt genieten.

Uw expert voor kunststof en aluminium kozijnen

De aanschaf van nieuwe kozijnen is een grote investering. Daarom is het belangrijk dat je met een expert samenwerkt. Schipper Kozijnen is al ruim 50 jaar dé kozijnenspecialist. Onze mensen staan altijd voor je klaar met een kopje koffie om je van persoonlijk advies te voorzien. Kies je voor kunststof of passen aluminium kozijnen toch het beste bij jouw woonsituatie?