Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Aluminium producten voor de zakelijke markt

Schipper Kozijnen werkt met de aluminium profielsystemen van Reynaers en Kawneer. Daarmee bieden we u een royale keuze in vormgeving en oppervlaktebehandeling en het maakt onze oplossingen geschikt voor inbraakwerende en brandwerende toepassingen. De vele mogelijkheden, de beproefde kwaliteit en de uitstekende prestaties van de verschillende systemen maakt ze geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie en verbouw. In zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Kortom, Schipper biedt u een grote mate van vrijheid in ontwerp en uitvoering.

Onze producten

Kozijnen

Aluminium kozijnen hebben de strakke uitstraling van een stalen kozijnen. Ze geven een gebouw een industriële en moderne look. Aluminium vergt weinig onderhoud, is duurzaam en verkrijgbaar in alle kleuren. Alle systemen voor aluminium kozijnen en ramen zijn geschikt voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw en ook renovatie is mogelijk. Ongeïsoleerde stalen ramen kunnen bijvoorbeeld vervangen worden door slanke ramen uitgevoerd in aluminium.

Schuifpuien & deuren

Met onze aluminium schuifpuien en deuren gaat u voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn onderhoudsvrij en isoleren optimaal. Een aluminium schuifpui of vouwwand van Schipper Kozijnen biedt het beste comfort en een mooi design. Daarnaast staan wij garant voor bedieningsgemak en betrouwbaarheid.

Vliesgevels

Aluminium vliesgevels en aluminium kozijnen bepalen voor een belangrijk deel het ‘gezicht’ van het gebouw in de utiliteitsbouw. Het AA 100Q systeem van Kawneer is hiervoor uitermate geschikt. Eenvoudig in opzet en montage maar ongekend in de vele mogelijkheden. Uit overwegingen van zowel esthetische als constructieve aard is er voor vliesgevels een groot aanbod van profielen met een verschillende diepte. 

Entree- & Winkelpuien

De entree van een openbaar gebouw, bedrijfspand, appartementencomplex of flatgebouw, winkel of winkelcentrum moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook gemakkelijk toegang verlenen aan de bewoners en/of bezoekers en voldoen aan alle veiligheidseisen en inbraakwerendheidseisen. De toegangsdeuren (schuif- en draaideuren) kunnen worden uitgevoerd met de gerenommeerde merken automatische deuropeners van Boon Edam of Besam Nederland bv.

Uitvoering

Kawneer RT62

Universeel systeem verkrijgbaar in 4 uitvoeringen

Dit geïsoleerde aluminium raamsysteem en aluminium deursysteem van Kawneer is door de vele mogelijkheden, de beproefde kwaliteit en de uitstekende prestaties geschikt voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Dit universele systeem beschikt over een gepatenteerde gecompartimenteerde en verborgen waterafvoer. Qua vormgeving heeft u de keuze uit vier verschillende uitvoeringen: vlakke profielen, renovatieprofielen voor houten kozijnen, renovatieprofielen voor stalen kozijn en designprofielen “allure” in een ronde vormgeving.

Kawneer RT 72 Reflex

Gepatenteerde technologie voor hoge isolatiewaarde

De profielen van de RT 72 Reflex zijn 72 mm diep, thermisch onderbroken en uitgevoerd met een speciale, gepatenteerde coating op de binnenkamers. Die coating zorgt ervoor dat warmte gereflecteerd wordt, voor een verbeterde isolatie. Daarnaast hoeft er minder isolatiemateriaal toegevoegd te worden om een bepaalde Uf-waarde te behouden. Ook heeft de RT 72 Reflex uitstekende prestaties op het gebied van inbraak- en brandwerendheid. Met dit systeem kunnen ramen en deuren gemaakt worden in een grote verscheidenheid van uitvoering.

Kawneer GT 70S

Ideale oplossing voor renovatie van stalen ramen

Kawneer GT 70S is een sub-serie toepasbaar bij de systemen RT 62 en RT 72 Reflex. Met een aanzichtsbreedte van slechts 54 mm en de afgeschuinde vormgeving is dit systeem de ideale oplossing voor toepassing bij renovatie van stalen ramen. Daarnaast zijn de profielen verkrijgbaar in een vlakke uitvoering met dezelfde aanzichtsbreedte. Het systeem GT 70S beschikt, ondanks zijn geringe afmeting, over het certificaat voor inbraakwerendheid klasse 2 en over een gecompartimenteerde en verborgen waterafvoer.

Reynaers CS 68

Robuust en daardoor ideaal voor grote ramen en deuren

De CS 68 is het robuuste raam- en deursysteem met goede prestaties op het gebied van stabiliteit, thermische isolatie en veiligheid. Naast zijn universele toepassingsmogelijkheden is het door de grote profielstijfheid ook een ideaal systeem voor de realisatie van grote raam- en deurelementen. Bovendien biedt deze serie verschillende niveaus van inbraak- en brandwerendheid. Het systeem is in verschillende stijlen beschikbaar zodat er altijd een stijl naar wens is. De toegepaste isolator maakt het mogelijk om gebogen constructies te vervaardigen.

Reynaers SL 38

Uiterst strak, slank en esthetisch

Het raam- en deursysteem SL 38 is een uiterst strak, slank en esthetisch profiel dat zeer goed toepasbaar is in nieuwbouw- én renovatieprojecten. Door de aanzichtbreedte vanaf 33 mm is dit profiel uitermate geschikt voor de vervanging van stalen ramen en deuren. De stijlen en dorpels kunnen afhankelijk van de statica-eisen verstevigd worden. De SL 38 is beschikbaar in drie stijlen: Classic (traditioneel), Cubic (extra slank) en de Ferro (staallook).

Reynaers CS 77

Hoog isolerend raam- en deursysteem

Het hoog isolerende raam- en deursysteem CS 77 voldoet aan de verhoogde eisen op het gebied van thermische isolatie, stabiliteit en veiligheid. Het systeem is geschikt voor drievoudige beglazing. De prestaties op gebied van geluid, water- en winddichtheid, maar ook op gebied van kogel- en brandwerendheid, voldoen aan de strengste Europese standaards. Bovendien kunnen de vlakke CS 77 deuren voorzien worden van verschillende dorpel-oplossingen om zo te voldoen aan alle eisen op gebied van comfort en esthetiek.

Schuifsysteem Kawneer AA 3110

Slank met uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding

Met de AA 3110 van Kawneer worden kwalitatief hoogwaardige geïsoleerde aluminium schuiframen en -deuren gemaakt. Optimale isolatie, fraaie vormgeving en  bedieningsgemak zijn belangrijke criteria waar dit schuifraam en schuifdeur systeem aan voldoet. Door het innovatieve ontwerp en de kwalitatief hoogwaardige onderdelen, rolt de pui met een minimale inspanning over zijn rails. De uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding maakt dit systeem geschikt voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Schuifsysteem Kawneer AA 4110

De topper onder de schuifsystemen

De AA 4110 van Kawneer biedt kwalitatief hoogwaardige geïsoleerde aluminium schuiframen en (hef)schuifdeuren. De uitstekende wind- en waterdichtheid, isolatiewaarde, opname van hoge glasgewichten en inbraakwerendheid maken dit een topper onder de schuifsystemen. Onze schuifpuien zijn standaard voorzien van fraai vormgegeven hang- en sluitwerk, dat evenals de schuifpui zelf in elke gewenste RAL-kleur kan worden geleverd. Door middel van hefschuifbeslag, eventueel elektrisch aangedreven, is bedieningsgemak gegarandeerd.

SK 52® automatische schuifdeuren

Uniek in de markt

In eigen beheer heeft Schipper Kozijnen inbraakwerende automatische schuifdeuren ontwikkeld. De SK 52® automatische schuifdeuren zijn uniek in de markt. Door de inbraakwerendheid weerstandklasse 2 zijn ze ideaal voor binnen- en buitentoepassingen waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt. Door toepassing van elektrische sloten kan de entree altijd als vluchtdeur in gebruik blijven en biedt hiermee een uiterst veilige oplossing voor situaties waarbij een nooduitgang vereist is.

Kleurafwerking

650 kleuren

Van gitzwart tot parelwit

Elk huis heeft zijn eigen uitstraling en iedereen heeft zijn eigen smaak. Kies daarom uit onze 650 kleuropties díe kleur die het best past. Of u nu wilt gaan voor aluminium puien in het zwart of juist liever een lichte kleur hebt, wij hebben het in huis. Wilt u binnen een andere kleur dan buiten? Geen probleem! Wij regelen het.

Mat of glanzende kozijnen

Stoer industrieel of klassiek

Kies bij de afwerking van de kozijnen voor een matte of een glanzende variant. Mat zorgt voor een stoer, industrieel aluminium kozijn met een staal look. Glanzend zorgt voor een meer klassieke uitstraling. Uiteraard denken we graag met u mee, zodat het resultaat goed past bij de stijl van uw huis.

Bescherming kozijnen

Tegen weer en wind

We beschermen uw kozijnen met een poederlak. Een dunne laag gekleurd kunststofpoeder versmelt in een speciale oven met het kozijn. Het anodiseren van de kozijnen is ook een optie. Hierbij brengen we een gekleurde laag aan, maar blijf je de oorspronkelijke structuur van het aluminium zien. Zo zijn uw kozijnen beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Voor extra bescherming in kustgebieden of binnensteden is een combinatie ook mogelijk.

Verbinding

Stevig resultaat

Verstek hoekverbinding

Bij een aluminium kozijn kiezen we altijd voor een stevige verstek hoekverbinding. Dat betekent dat de in verstek gezaagde profielen aan elkaar worden geperst met verstevingshoeken en speciale kit. Dit zorgt voor extra stabiliteit en een perfecte afdichting.

Geïnteresseerd?

Anderen bekeken ook

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.