Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Kunststof producten voor de zakelijke markt

Wij gebruiken de profielen van Kömmerling om kunststof kozijnen van te maken. Het sterke merk Kömmerling staat voor jarenlange ervaring, innovatie en kwaliteit en onderscheidt zich met de serie K-VISION door te blijven innoveren. Al onze producten voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Met een aanzichtbreedte van slechts 63mm leveren we het allerslankste verdiepte kunststof kozijnprofiel op de markt.

Onze producten

Kunststof kozijnen van Kömmerling

Een aantal jaar geleden heeft Kömmerling de 76mm K-VISION serie geintroduceerd om te voldoen aan hogere isolatie eisen. Het resultaat is een prachtig systeem met glasopname mogelijkheid tot 52mm dikte en panelen tot 92mm dikte. Een kozijn of gevelelement dat dikkere glaspakketten op kan nemen geeft lagere U-waardes. Verkrijgbaar in Cube, City, Trend en Classic, geschikt voor iedere woonstijl.

Schuifpuien & deuren

In kunststof heeft u keuze uit 2 type schuifpuien:

  • Hefschuifpui
    Maximale vleugelbreedte van 300 cm mogelijk! Door het hefschuifsysteem met als basisprincipe: heffen, schuiven en laten zakken en de slimme draaigreep kunnen ook deuren met een omvangrijke oppervlakte, soepel worden geopend en gesloten.
  • Schuifkieppui
    Maximale vleugelbreedte 160 cm. De schuifdeur kan naast schuiven ook in een kiepstand gezet worden.

Uitvoering

K-VISION Classic van Kömmerling

Modern, vlak systeem

K-VISION Classic kozijnen zijn uniek vanwege het vlakkere uiterlijk. Met een vlak (70 mm) aanzicht met name geschikt voor moderne gebouwen maar ook vaak toegepast in woningbouw. Deze serie wordt vaak toegepast in moderne grijstinten en is populair vanwege de strakke, aluminiumlook.

K-VISION Trend van Kömmerling

Verdiept systeem voor een vertrouwd gevoel

K-VISION Trend geeft een vertrouwde uitstraling door het verdiepte profiel met een slanke vorm, zoals de houten kozijnen van vroeger. Door de vele basisprofielen zijn K-VISION Trend kunststof kozijnen naast nieuwbouw ook toepasbaar in de renovatie, zonder concessies te doen aan de uitstraling van het gebouw. Bovendien is K-VISION Trend zowel met schuine als rechte verbindingen in de hoek verkrijgbaar, wat de mogelijkheden nog verder uitbreidt.

K-VISION Cube van Kömmerling

Recht systeem: de houtlook

Het K-VISION Cube kozijn is met de rechte hoeken aan de zijkanten en de bovenkant niet te onderscheiden van hout. De onderstijl is altijd iets schuin, zoals ook bij hout het geval is. De rechte verbinding in de hoeken zorgt voor de complete houtlook. Deze robuuste stijl is zeer geschikt voor nieuwbouw.

K-VISION City van Kömmerling

Imitatie schuifraam voor een historische uitstraling

Het K-VISION City kozijn heeft de historische uitstraling van de bekende schuiframen, maar is in werkelijkheid een modern draaikiepsysteem. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend bovenlicht. De K-VISION City wordt toegepast in stedelijke omgevingen, maar ook in monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.

Kleurafwerking

Glad

Matte uitstraling

Chique! Dat is de reactie die u van visite kunt verwachten als u kiest voor deze mat-satijnen look. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde is op deze manier afgewerkt wat zorgt voor een moderne, luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Houtnerfstructuur

Zijdeglans

Bent u op zoek naar de karakteristieke uitstraling van hout? Kies dan voor een houtnerfstructuur. Deze zijdeglans kleurlaag met nerfstructuur geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u hoeft te schilderen. Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee uw woning een eigen gezicht. Denkt u ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen.

Glad

Zijdeglans voor grijs- en wittinten

Grijs- en wittinten zorgen in combinatie met een strakke vormgeving voor een stijlvolle uitstraling voor zowel moderne als landelijke woningen. Het kan in bijna iedere woning worden toegepast en is verkrijgbaar in meerdere prijs/kwaliteitniveaus. Diverse grijs- en wit tinten kunnen afgewerkt worden met een zijdeglans.

Verbinding

Houten uitstraling met Woodline

Rechte verbinding kunststof kozijn

Een baanbrekende innovatie: de rechte verbinding. Bij Schipper Kozijnen noemen we dit Woodline®. Met een rechte verbinding krijgt uw kunststof raamkozijn de uitstraling van traditioneel hout, maar geniet u van de voordelen van kunststof. Zelfs het nabootsen van het karakteristieke verticale schuifraam is mogelijk. De rechte verbinding kunnen wij voor u uitvoeren in K-VISION Trend, Cube en City van Kömmerling.

Traditionele uitstraling

Verstek verbinding kunststof kozijn

Bent u op zoek naar de traditionele uitstraling voor uw kunststof kozijnen? Kies dan voor de 45 graden hoekverbinding. Ook bij een moderne woning ligt een schuine verbinding meer voor de hand.

De hoekverbinding in verstek is uitvoerbaar in K-VISION Trend van Kömmerling.

Geïnteresseerd?

Anderen bekeken ook

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.