Let op! Vanwege de vele aanvragen die wij momenteel ontvangen, voeren wij tijdelijk alleen onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit bij eigen producten van Schipper Kozijnen.

Wilt u uw oude kozijnen er weer uit laten zien als nieuw? Heeft u last van lawaai of wilt u meer frisse lucht in huis? Wij zijn speciaal opgeleid voor het upgraden van uw bestaande kunststof en aluminium kozijnen. Denk hierbij aan het opwaarderen van de isolatiewaarde, het aanbrengen van extra ventilatiecapaciteit en het (opnieuw) foliëren.

Ervaren servicemonteurs

Onze servicemonteurs zijn ervaren, creatief en oplossingsgericht. Hun moderne servicebussen beschikken door de jarenlange ervaring met kozijnreparaties over de juiste uitrusting, materialen en reserveonderdelen. 

Duidelijke afspraken

Het bezoek van onze servicemonteurs start met een inventarisatie van de situatie. Vervolgens neemt de monteur met u door welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. U weet van tevoren precies hoelang het gaat duren en welke kosten hierbij komen kijken. Soms lukt het niet om alle werkzaamheden tijdens een bezoek uit te voeren omdat er specialistisch materiaal besteld moet worden. In die gevallen treft de monteur een noodvoorziening en maakt een vervolgafspraak om de werkzaamheden af te ronden. 

Zie ook onze tip: Kunststof kozijnen foliëren

We zijn actief in Noord-West Nederland. Vallen de 4 cijfers van uw postcode binnen de onderstaand genoemde postcodegebieden, dan ontvangen we graag uw aanvraag. 

  • 1000 t/m 2191
  • 3500 t/m 3899
  • 8000 t/m 8398