Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Nieuws

Hoe gaat Schipper Kozijnen om met het coronavirus (COVID-19)?

Het coronavirus houdt de gemoederen in ons land bezig. Mogelijk vraagt u zich af of uw inmeet- of montageafspraak doorgaat, of onze verkoopadviseurs nog thuisbezoeken afleggen en of u nog terecht kunt in onze winkels? Dat is op dit moment nog steeds het geval.

Lees verder

Oude kunststof kozijnen voor 100 procent hergebruikt

Als een van de ketenpartners is Schipper Kozijnen vanaf het begin betrokken bij de renovatie van 4 galerijflats in Wheermolen-Oost in Purmerend. Wat het project in Purmerend uniek maakt, is dat het hier gaat om 100 procent gerecyclede K-VISION kozijnen. 

Lees verder

Onafhankelijk onderzoek: kunststof kozijnen zijn goedkoper dan alternatieven

Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat kunststof kozijnen op korte termijn niet duurder en op lange termijn veel goedkoper zijn dan houten of aluminium kozijnen. Het verschil schuilt vooral in de kosten van onderhoud. 

Lees verder

GP Groot, Schipper Kozijnen en K-VISION produceren samen 100% gerecyclede kunststof kozijnen

GP Groot, Schipper Kozijnen en profine Nederland hebben hun krachten gebundeld rond de realisatie van 100% circulaire kunststof kozijnen.

Lees verder

Dit is hét moment om je woning te verduurzamen

Als het om het verduurzamen van je huis gaat, zijn er tal van subsidieregelingen waar je gebruik van kunt maken. Bekijk de subsidiemogelijkheden voor 2021. 

Lees verder

Wel of geen corona: natuurlijk ventileren altijd nodig!

Nu de scholen weer zijn begonnen, is er onduidelijkheid over het ventileren van het (school)gebouw. Eén ding is zeker: frisse buitenlucht in een gebouw is een must voor de gezondheid.

Lees verder

Zomertip: verbeter nu uw woning!

In deze bijzondere tijd gaat ook u wellicht niet met vakantie. Dit is daarom hét moment om uw woning te verbeteren. Investeer nú slim voor een zorgeloze toekomst met ons Verbouwvoordeel. 

Lees verder

Subsidieregeling voor isolatie eigen woning tijdelijk verhoogd

Wie twee of meer delen van zijn huis laat isoleren, krijgt tot 31 december dit jaar niet tot 20 maar tot 30 procent van de kosten vergoed door de overheid.

Lees verder

GP Groot en Schipper Kozijnen maken samen cirkel rond met 100% gerecyclede kunststof en houten kozijnen

Samenwerken om circulaire doelen te bereiken. Dat is het idee achter de krachtenbundeling van GP Groot en Schipper Kozijnen. De bedrijven gaan samen circulaire producten ontwikkelen die hun klanten helpen bij duurzaamheidsvraagstukken.

Lees verder

Wereldprimeur: 84 woningen in Amsterdam gerenoveerd met 100% circulaire kunststof kozijnen.

Het is gelukt een 100% circulair kunststof kozijn met hoogwaardige eigenschappen zoals een hoge isolatiewaarde en lange levensduur te produceren. Dit is een echte wereldprimeur. Veel aanbieders van kunststof kozijnen maken al voor een deel gebruik van gerecycled materiaal, maar nooit eerder voor 100%.

Lees verder
Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.