In het kader van het 50 jarig jubileum verschijnt Schipper Kozijnen dit jaar met een team van 50 hardlopers fit aan de start van Kerstcross Opmeer. Hiervoor heeft het bedrijf een sportieve jubileumactie op touw gezet. Medewerkers, familie en liefhebbers van de Kerstcross konden zich begin november aanmelden voor 6 gratis trainingen door Joost Personal Trainer, inclusief gratis inschrijving voor de kerstcross.

Afgelopen zondagochtend zijn de shirts alvast uitgereikt voor een fraaie gezamenlijke uitstraling. Nog een paar weken te gaan, dan is het Schipper Jubileum Team helemaal klaar voor de Kerstcross op 2e Kerstdag!

Speciale Kerstcross training

Inmiddels is de groep op recreatieterrein De Weyver in Hoogwoud al een aantal weken in training bij Joost Personal Trainer. Deze training is speciaal gericht op deelname aan de Kerstcross. Zo wordt er gelopen op zowel harde als zachte ondergrond. Er is aandacht voor de looptechniek en de spieren worden flink uitgedaagd met diverse krachtoefeningen. Daarnaast ontvangen de deelnemers iedere week ook huiswerk om zelf mee aan de slag te gaan.

kerstcross Schipper Jubileum Team

Kerstcross afsluiting jubileumjaar

In 1969 is Schipper Kozijnen gestart als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met 7 showrooms. Voor het bedrijf stond heel 2019 in het teken van haar 50-jarig bestaan. Het jubileum is afgelopen jaar op diverse manieren gevierd voor klanten, relaties en eigen medewerkers. De actie ‘Fit aan de start van de Kerstcross’ sluit het jaar mooi af. Meer dan 20 jaar is Schipper Kozijnen namelijk al hoofdsponsor van Kerstcross Opmeer. Een fantastisch sportief spektakel op 2e Kerstdag, voor jong en oud, met deelnemers uit de eigen regio en ver daarbuiten. De organisatie met veel geweldige vrijwilligers is in handen van VVS'46, onder auspiciën van AV Hera. Meer informatie is te lezen op www.kerstcross.nl