In 1969 begon het met het overnemen van een kaartenbak met klantgegevens. Alle klanten kregen een briefje met de mededeling dat de werkzaamheden waren overgenomen door de Fa. H.N. Schipper, dealer in aluminium voorzetramen en zonneschermen. Inmiddels is Schipper Kozijnen uitgegroeid tot een landelijk opererend familiebedrijf met ruim 200 medewerkers en 7 showrooms. Vanwege het 50 jarig jubileum zet Schipper haar klanten opnieuw 50 dagen in het zonnetje met een feestelijke jubileumaanbieding.

“In de beginperiode verkocht Schipper veel voorzetramen in de omgeving Amstelveen tegen geluidsoverlast van Schiphol”, vertelt eigenaar Jos Schipper die ruim veertig jaar aan het roer stond. “Mijn vader en oprichter Hil Schipper geloofde sterk in het product vanwege het duurzame karakter. Een vooruitstrevende visie waaraan we altijd zijn blijven vasthouden. Die voorzetramen gingen gewoon over de houten kozijnen heen: geen onderhoud meer, goede isolatie en dus lagere energiekosten”.

Nog altijd biedt Schipper producten die bij uitstek bijdragen aan verduurzaming van woningen én die zelf duurzaam zijn. Kunststof is immers loodvrij, 100% recyclebaar en onderhoudsarm. Naast kunststof en aluminium kozijnen biedt Schipper inmiddels ook schuifpuien, dakkapellen en tuin- en voordeuren. De producten worden gemaakt in de moderne fabriek in het Noord-Hollandse Opmeer. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen montageafdeling en onderhoud & reparatiedienst.

Basis van het succes

“De basis van het succes ligt in de oprechte aandacht voor onze klanten,” aldus huidig directeur Jurian Tabbers. “Dat begint al bij de persoonlijke ontvangst  in één van de showrooms. Liefst laten we onze klanten meteen de fabriek zien. Kortom, we nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan zouden hebben gedacht”.

“Schipper richt zich daarbij op de beleving van de klant in élk contact. Onze nieuwe Klantenservice, waar klanten met al hun vragen terecht kunnen, is daar een mooi voorbeeld van. Vanaf de allereerste kennismaking nemen we klanten bij de hand. Dat geeft een goed gevoel. De aanpak, de uitvoering én de nazorg van de werkzaamheden moeten tot in de puntjes geregeld zijn. Duidelijke afspraken, daar kunnen onze klanten op vertrouwen”.

Omgekeerde wereld

Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan 10 jaar samen met De Verbinding. In deze unieke fabriek in Groningen werken voornamelijk dove en slechthorende werknemers. Doof zijn in een horende wereld is lastig: het kan leiden tot een minderwaardigheids-complex of zelfs sociaal isolement. Vanuit de geachte dat doof zijn geen handicap is als je met mensen werkt die ook doof zijn, is de wereld daar omgedraaid. Nu werken er ruim twintig mannen en vrouwen die door De Verbinding een heel ander leven hebben gekregen.

Nu 50 dagen 19,69% korting

Het jubileumjaar wordt vanaf 18 september opnieuw 50 dagen lang gevierd met een feestelijke jubileumaanbieding. Klanten ontvangen maar liefst 19,69% korting op nieuwe kozijnen. Kom dus snel naar een van de showrooms, bekijk alle producten op ware grootte en laat u uitgebreid informeren. De rode loper ligt voor u uit.