2019 is een bijzonder jaar voor Schipper Kozijnen: een 50-jarig bestaan en een geheel vernieuwde huisstijl. Het vertrouwde logo met de kubus is daarbij opgefrist. Het jubileumjaar wordt 50 dagen lang gevierd met een feestelijke jubileumaanbieding. Klanten ontvangen maar liefst 19,69% korting op nieuwe kozijnen. Wegens succes is de jubileumactie met 50 dagen verlengd.

Zorgeloos meer wooncomfort

Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui, elke deur die de fabriek van Schipper verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met liefde gemaakt. Het Noord-Hollandse familiebedrijf realiseert zich goed dat het renoveren van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Daarom zien medewerkers het al sinds 1969 als hun taak om dit traject zorgeloos te laten verlopen.

Ontdek de nieuwste innovaties

Met de lente in aantocht hebben we onze showrooms verbouwd en zetten wij de deuren wagenwijd voor u open. Ontdek onze nieuwe tuindeuren en ervaar het gevoel van ruimte, het licht dat uw huis in stroomt en de tuin waar u altijd uitzicht op heeft. Gaat u voor een houtlook of een staallook? Mat, glanzend of metallic? Onze aluminium schuifpuien zijn ultraslank en hebben in antraciet of zwart de perfecte industriële uitstraling. Ze isoleren optimaal, zorgen voor maximale lichtinval en schuiven met minimale inspanning soepel open.

Onze nieuwe collectie voordeuren geven uw huis een klassieke, robuuste, moderne of jaren ‘30 uitstraling. Er is altijd een uitvoering en kleur die bij uw woning past. Al onze deuren zijn compleet afgewerkt met matte chrome scharnieren, onderdorpels die niet van hardsteen te onderscheiden zijn en voorzien van extra versteviging in de hoeken zodat ze tegen een stootje kunnen. Wilt u meer informatie over onze producten? In onze showrooms kunt u kunststof en aluminium kozijnen, buitendeuren, schuifpuien en dakkapellen op ware grootte bekijken.

Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen is in 1969 begonnen als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met ruim 220 medewerkers en 7 showrooms in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Katwijk.

Schipper biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, vliesgevels, entree- en winkelpuien. De producten worden gemaakt in de eigen fabriek in Opmeer en het bedrijf beschikt over een eigen montageafdeling en onderhoud & reparatiedienst. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan 10 jaar samen met De Verbinding BV. In deze unieke fabriek maken dove en slechthorende werknemers producten van hoge kwaliteit.