Ons rekeningnummer is gewijzigd per 18 februari 2019. Het nieuwe rekeningnummer van Schipper Kozijnen BV is: NL98RABO0336496141

Wat betekent dit voor u?

Bent u een klant van Schipper Kozijnen?  Dan ontvangt u hierover een persoonlijk bericht en betekent deze wijziging voor u het volgende:

Optie 1- U betaalt uw facturen via automatisch incasso

Dan hoeft u niets te doen. Uw facturen worden vanaf 1 februari 2019 vanaf het nieuwe Rabobank rekeningnummer door ons geïncasseerd.

Optie 2- U betaalt uw facturen handmatig

Dan verzoeken wij u om onze nieuwe bankgegevens in uw administratie op te nemen. Het nieuwe Rabobank rekeningnummer staat vermeld op de eerstvolgende factuur na 19 februari 2019.

Optie 3- U betaalt via een digitale facturatieomgeving

Dan verzoeken wij u om onze nieuwe bankgegevens in uw digitale omgeving op te nemen. Het nieuwe Rabobank rekeningnummer staat vermeld op de eerstvolgende factuur na 19 februari 2019.

Wij vertrouwen erop dat onze overstap zonder problemen zal verlopen, maar willen u wel vragen (in geval van optie 2 en 3) de aanpassingen voor 15 maart 2019 door te voeren.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij onze klantenservice via: 085-7921 200 of klantenservice@schipperkozijnen.nl

Omdat een bankwijziging een fraudegevoelig onderwerp is, is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn met het veranderen van een rekeningnummer waarnaartoe u uw facturen betaalt. Daarom hierbij de volgende drie redenen om dit bericht wél te vertrouwen:

  • Ons nieuwe rekeningnummer staat op onze factuur.
  • Dit bericht op onze website bevestigt de verandering.
  • U kunt uw contactpersoon bij Schipper Kozijnen vragen of wij daadwerkelijk ons bankrekeningnummer hebben aangepast.