Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Alles in één keer nieuw - Wormer

Toen Dave en Nicole van ’t Veer vier jaar geleden in het huis van Dave’s ouders trokken, was één ding duidelijk: er moesten nieuwe kozijnen komen. En ook maar meteen een nieuwe gevel, want de houten gevelbekleding was niet al te best meer. Eigenlijk waren de dakkappellen ook aan vervanging toe…

''Binnen was het tiptop, maar de buitenkant was een ander verhaal''

Voordat Dave en Nicole naar Dave’s ouderlijk huis in Wormer verhuisden, hadden ze al mee mogen denken over de nieuwe keuken, de vloer, de afwerking. Het was de bedoeling dat het stel hier ooit zou komen wonen. Vier jaar geleden was het zover, samen met hun twee kinderen betrokken ze de woning die er van binnen al tiptop uit zag. Dave: “Maar de buitenkant was een ander verhaal: de houten kozijnen, de gevel, de deuren, alles was aan een schilderbeurt toe. In ons vorige huis hadden we kunststof kozijnen en dat beviel goed. Daarom besloten we vrij snel om alles door kunststof te laten vervangen.”

Showroombezoek 

Het stel ging eerst maar eens op onderzoek uit. Nicole: “Op aanraden van vrienden en buren zijn we naar de showroom van Schipper Kozijnen gegaan om ons te oriënteren. Daar werden we goed geholpen. Vervolgens kwam de adviseur bij ons thuis opmeten en kregen we een offerte toegestuurd. We waren dik tevreden. Maar ja, hoe gaan die dingen? Er kwam ineens van alles tussen en uiteindelijk hebben we er niks mee gedaan.'' 

Dave: “Vorig jaar zagen we dat ook de dakkapellen wat verouderd waren, hetzelfde gold voor de daklijsten… Toen hebben we gezegd, weet je wat? We gaan gewoon alles laten vervangen. Deuren, kozijnen, gevelbekleding, dakkappelen, alles in één keer nieuw.”
Nicole: “Dus wij wederom naar Schipper Kozijnen. Weer werden we vriendelijk ontvangen. Ze vonden de maten van de vorige opmeting zo terug. Wat ook heel handig was: we wisten al precies wat we wilden: kunststof met houtnerf in de kleuren wit en antracietgrijs.”

Schipper kozijnen staat voor wat ze leveren

Een paar maanden na de opname, de nieuwe offerte en de definitieve inmeting, gaan de monteurs aan het werk. Dave: “Twee weken lang waren ze iedere dag bezig. Het huis knapte zienderogen op. Elke dag zorgden ze ervoor dat het huis wind- en waterdicht was voordat ze vertrokken. Heel fijn.”
Nicole: “De mensen in de straat viel het ook op. Verschillende keren hoorden we: ‘O, kunststof kozijnen van Schipper? Goeie keus, hoor!’ En het was ook zo: alles verliep op rolletjes en het zag er perfect uit.”

''Twee gezellige weken'' 

Dave: “De monteurs werkten heel netjes. Ze ruimden elke dag de rommel op, alles werd tot in de puntjes afgewerkt. Ook de binnenkant. We hoefden er zelf helemaal niets meer aan te doen.”
Nicole: “Het waren eigenlijk hele leuke weken. Zoiets is best een heel project natuurlijk. Twee weken lang staat je huis in de steigers en lopen de monteurs in en uit. Maar het was heel gezellig. Als we thuis waren dronken we samen koffie en af en toe gaf ik ze iets lekkers, zoals een saucijzenbroodje. Je moet ze natuurlijk wel een beetje te vriend houden, haha. Op een gegeven moment zei ik: ‘Klaas, als je koffie wilt, pak je maar hoor, je weet waar het staat.’ Het ging gewoon heel relaxed.”

Compleet nieuw huis

Zo tevreden als Nicole en Dave over de werkzaamheden zijn, zo blij zijn ze ook met het resultaat. Dave: “We hebben een compleet nieuw huis gekregen. Dankzij de extra grote dakkapellen hebben we op zolder nu een zee van ruimte. Ideaal met een opgroeiende dochter, ze heeft zelfs een inloopkast.” Nicole: “Nog steeds, elke keer als ik aan kom rijden, denk ik: wat is het mooi geworden! Ik kan daar zó van genieten.”

Dave: “Ook qua isolatie en lagere energiekosten zijn we er enorm op vooruit gegaan. Een exacte berekening van de voor- en na situatie kan ik niet maken, want we hebben ook zonnepanelen op het dak laten leggen, maar ik weet wel dat de gasrekening nu de helft lager is. Tel maar uit je winst.” Nicole: “En: we hebben er nauwelijks onderhoud meer aan. Alleen af en toe schoonmaken. Ook dat werkt een stuk lekkerder dan met die houten kozijnen, een dweiltje erover en klaar.”

Ook geinteresseerd in kunststof kozijnen?

In wat voor huis je ook woont, of gaat wonen, één ding is zeker: kunststof kozijnen zijn ongelooflijk veelzijdig. Bij Schipper Kozijnen hebben we kunststof kozijnen voor elke woonstijl en elk huis. We helpen je graag de perfecte keuze te maken. 

Bent u benieuwd wat kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui ongeveer kosten? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

 

 

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.