Kerntrekbeveiliging

Inbrekers maken steeds vaker gebruik van de ‘Kerntrek-methode’. Veel sloten zijn niet tegen kerntrekkers opgewassen. Een kerntrekker is een apparaat waarmee een schroef in het sleutelgat wordt gedraaid. Hiermee kan de kern van het slot, het deel dat met de huissleutel wordt gedraaid, uit het slot worden getrokken. De deur is hiermee binnen twee minuten vrijwel geruisloos geopend.

Om dit tegen te gaan kunnen de deuren bij Schipper Kozijnen worden uitgevoerd met kerntrekbeveiliging, door toepassing van een SKG*** cilinder of een SKG*** deurschild.

Meerpuntssluiting

Alle achter-, tuin- en schuurdeuren van Schipper Kozijnen sluiten op maar liefst 6 punten. De deuren worden voorzien van een automatische 5-puntsluiting. Die treedt bij het dichttrekken van de deur vanzelf in werking, waarna u alleen nog de sleutel hoeft om te draaien voor een perfect beveiligde deur. De zesde sluiting is de deurklink.

Verder voordeel is de hoge wind- en waterdichtheid, omdat de deur altijd goed in de rubbers wordt getrokken. Alle deuren uitgevoerd met een 5-puntsluiting hebben een SKG** (Stichting kwaliteitscentrum gevelelementen) veiligheidskeuring en voldoen hiermee aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

Veiligheidsglas

Gelaagd glas kan niet worden ingeslagen en is naast inbraakveilig ook letselbeschermend en schadebeperkend. Het is raadzaam om veiligheidglas toe te passen bij de entree van uw woning. 

Kierstandhouder

Soms wilt u eerst even kijken wie er op bezoek komt alvorens de deur volledig open te doen. Wij hebben een luxe vervanging voor het bekende kettinkje om de deur op een kier te houden. Uw voordeur kan worden voorzien van een sterke ingebouwde kierstand welke te bedienen is met een knop. Zo hoeft de deur niet geheel open en kunt u evengoed zien wie er voor de deur staat.

Digitale deurspion

Het kan gebeuren dat iemand bij u aanbelt met minder goede bedoelingen. Met een dichte voordeur kunt u echter niet zien wie de bezoeker is. Een ideale oplossing hiervoor is de digitale deurspion waarmee u op een duidelijk TFT-scherm kunt zien wie voor de deur staat zonder de deur te openen.

Sleutelplan

We leveren altijd gelijksluitende cilinders, dus één sleutel voor alle nieuwe deuren. Op verzoek kunnen ook de bestaande deuren worden voorzien van een gelijksluitende cilinder. Het bijmaken van de sleutels kan alleen met de bijgeleverde pas.