Voor alle merken

Schipper is dé specialist in kozijnreparatie. Wij beschikken over een vakkundig serviceteam dat volledig gespecialiseerd is in kozijnreparaties. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het repareren van alle merken kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. 

Ervaren servicemonteurs

Onze servicemonteurs zijn ervaren, creatief en oplossingsgericht. Hun moderne servicebussen beschikken door de jarenlange ervaring met kozijnreparaties over de juiste uitrusting, materialen en reserveonderdelen. Hiermee lossen wij veel kozijnklachten in één keer op, ongeacht het merk van het kozijn en het soort hang- en sluitwerk.

Duidelijke afspraken

Het bezoek van onze servicemonteurs start met een inventarisatie van de situatie. Vervolgens neemt de monteur met u door welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. U weet van tevoren precies hoelang het gaat duren en welke kosten hierbij komen kijken. Soms lukt het niet om alle werkzaamheden tijdens een bezoek uit te voeren omdat er specialistisch materiaal besteld moet worden. In die gevallen treft de monteur een noodvoorziening en maakt een vervolgafspraak om de reparatie af te ronden. 

Een reparatieverzoek kunt u online 24 uur per dag en zeven dagen per week bij ons melden.

We zijn actief in Noord-West Nederland. Vallen de 4 cijfers van uw postcode binnen de onderstaand genoemde postcodegebieden, dan ontvangen we graag uw aanvraag. 

  • 1000 t/m 2191
  • 3500 t/m 3899
  • 8000 t/m 8398
 

Handleiding Reiniging en Onderhoud

In deze handleiding geven wij richtlijnen over schoonmaak, onderhoud en gebruik van onze producten voor uw woning. Het toepassen van onze tips zorgt voor een jarenlang onbezorgd plezier van uw kozijnen, ramen, deuren, schuifpui of dakkapel.

Download Handleiding