Kozijnfabrikant en leverancier Schipper Kozijnen en aluminium systeemhuis Kawneer hebben de handen ineen geslagen om speciaal voor de particuliere woningbezitters een unieke collectie aluminium steellook kozijnen aan te bieden. Een samenwerking waarin kwaliteit en service voorop staan. Vanaf 1 oktober 2022 levert Schipper Kozijnen ook haar particuliere klanten de hoogwaardige aluminium kozijnen van Kawneer. 

De kracht van samenwerken

Kwaliteit is de optelsom van kennis, product, productie, montage en service. Dit is waar Schipper Kozijnen en Kawneer elkaar vinden. Waarbij Schipper Kozijnen een begrip is in de verkoop, productie en montage van ramen en deuren, is Kawneer dat in het ontwerpen en ontwikkelen  van  aluminium raam-, deur- en gevelsystemen. De hechte band tussen de twee bedrijven gaat al vele tientallen jaren terug. Samen zijn er diverse innovatieve projecten gerealiseerd in de zakelijke markt en de komende jaren wordt de samenwerking verder geïntensiveerd. Een match die ook particuliere woningbezitters de zekerheid van een kwalitatief en duurzaam product biedt.

Veelzijdig en stijlvol

De nieuwe en unieke collectie aluminium steellook kozijnen zijn er voor iedere gewenste woonstijl en in iedere denkbare kleur. Ze hebben dezelfde strakke en slanke uitstraling als stalen kozijnen, maar zijn óók nog eens duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm. Of klanten nu een authentieke, een industriële of een geheel moderne look wensen, de nieuwe steellook collectie biedt de oplossing. 

In het echt te bewonderen

Om woningbezitters een optimale beleving van aluminium ramen en deuren te bieden worden de showrooms van Schipper Kozijnen in Nederland ingericht met de nieuwe steellook collectie. Met de modulaire aluminium systemen voor ramen, deuren en schuifpuien van Kawneer maakt het niet uit wat het uitgangspunt is van het ontwerp, of dat nu esthetiek is of functionaliteit. Het modulaire systeem is zo bedacht dat, ongeacht de functionele eigenschappen de vormgeving aan de buitenzijde gelijk blijft voor een eenduidig gevelbeeld.

Jarenlang zorgeloos genieten

'De nieuwe steellook collectie is van de allerhoogste kwaliteit. De producten worden volledig op maat en naar wens van de klant in onze fabriek in Noord-Holland gemaakt. Daarbij stellen we alles in het werk om onze klanten vanaf de eerste kennismaking tot de eindoplevering zoveel mogelijk te ontzorgen,’ benadrukt Jeroen Morsch, Manager Marketing & Verkoop bij Schipper Kozijnen.

‘Met het vakmanschap, de zorg voor kwaliteit en de persoonlijke benadering is Schipper Kozijnen de juiste partner om onze positie binnen de particuliere en klein zakelijke markt te vergroten’, aldus Nico Klomp, Sales Director bij Kawneer.

Over Kawneer

Kawneer, onderdeel van Arconic, is een wereldspeler op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels en marktleider in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk werken zo’n 150 medewerkers aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen en bedienen zij o.a. de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Kawneer heeft meer dan 40 jaar ervaring in de Nederlandse markt en deze jarenlange kennis en ervaring is terug te vinden in de brede toepasbaarheid en hoge kwaliteit van de producten. Daarnaast is er een speciaal eigen test- en trainingscentrum waar Kawneer testen en metingen verricht op de (bestaande) profielsystemen en daarnaast ook klanttrainingen geeft. Dit alles om de kwaliteit voor de klant te garanderen.

Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen is in 1969 gestart als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met winkels verspreid over Nederland (Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Katwijk) Er werken ruim 220 mensen. Vanuit de hoofdlocatie in Opmeer worden in eigen fabriek kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen gemaakt. Het bedrijf beschikt over een eigen montageafdeling en onderhoud- en reparatiedienst. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan 10 jaar samen met De Verbinding. In deze unieke fabriek maken dove en slechthorende werknemers producten van hoge kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op www.particulier.kawneer.nl of www.schipperkozijnen.nl