Hoe heerlijk zou het zijn: deze zomer geen tijd en geld verspillen aan schilderwerk? Met kunststof of aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en een dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen en ziet uw woning er jarenlang verzorgd uit. Investeer nú slim voor een zorgeloze toekomst en ontvang  tot €1.000 Verbouwvoordeel. 

Zorgeloos meer wooncomfort

Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui, elke deur die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met zorg gemaakt. We realiseren  ons goed dat het verbouwen van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Daarbij zien  we het als onze taak om dit traject zorgeloos te laten verlopen. Dat doen we al sinds 1969.

Het juiste kozijn voor uw woning

Of u nu in de stad of landelijk woont, vrijstaand of in een rijtjeshuis, bij Schipper vindt u kunststof en aluminium kozijnen passend bij iedere woonstijl. Gaat u voor een houtlook of een staallook? Mat, glanzend of metallic? Voor maximaal comfort combineert u de kozijnen met dubbel of triple hoogrendementsglas (HR++ en HR+++).

Advies op maat

Onze showrooms zijn geopend. Laat ons van te voren even weten als u wilt langskomen, zodat we u op een veilige manier kunnen adviseren. Hiervoor hebben we hygiëne maatregelen genomen. Kijk op www.schipperkozijnen.nl\showrooms voor de exacte locaties en actuele openingstijden.

Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren, onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat.

Vraag nu een advies op maat aan