Om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken geeft de overheid subsidies op tal van maatregelen gericht op verduurzaming, energiebesparing en milieubescherming. Voor 2020 zijn de subsidieregelingen vernieuwd. Schipper Kozijnen doet daar nog een schepje bovenop. Klanten ontvangen tot € 1.000 Verbouwvoordeel, zonder ingewikkelde voorwaarden waar aan voldaan moet worden.       

Profiteer van Schipper Verbouwvoordeel

Zijn de kozijnen in uw woning aangetast door houtrot, heeft u slecht sluitende en beslagen ramen? Met goed isolerende kunststof of aluminium kozijnen voorkomt u kou en tocht in huis. Binnen blijft het lekker warm én u bespaart stookkosten. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Vooral nu: u ontvangt t/m 31 maart tot € 1.000 Verbouwvoordeel bij aankoop van kozijnen, deuren, schuifpuien en een dakkapel.

Het juiste kozijn voor uw woning

Of u nu in de stad of landelijk woont, vrijstaand of in een rijtjeshuis, bij Schipper vindt u kunststof en aluminium kozijnen passend bij iedere woonstijl. Gaat u voor een houtlook of een staallook? Mat, glanzend of metallic? Voor maximaal comfort combineert u de kozijnen met dubbel of triple hoogrendementsglas (HR++ en HR+++).

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Bent u woningeigenaar en wilt u voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) aan. Deze subsidie loopt tot en met 31 december 2020. Er zijn een aantal voorwaarden waar de aanvraag aan moet voldoen, waaronder het uitvoeren van minimaal 2 maatregelen. Bij de subsidiemaatregel op nieuwe kunststof kozijnen gaat het om de combinatie met HR++ of HR+++ glas.

 Investeer slim met de Energiebespaarlening

Wilt u goedkoop geld lenen omdat u geen spaargeld heeft of omdat u geld achter de hand wilt houden? Met de aantrekkelijke Energiebespaarlening kunt u boetevrij en tegen een lage rente geld lenen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Dit is afhankelijk van de isolatiemaatregel en hoeveel energie u verbruikt.

Wilt u meer informatie?

In de showrooms van Schipper Kozijnen zijn de producten op ware grootte te zien. De rode loper ligt uit en de adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een op maat gemaakt voorstel te doen. Kijk op www.schipperkozijnen.nl\showrooms voor de exacte locaties en actuele openingstijden.

 Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen is in 1969 gestart als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met showrooms in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Katwijk. De producten worden gemaakt in de fabriek in Opmeer. Het bedrijf beschikt over een eigen montageafdeling en onderhoud- en reparatiedienst. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan 10 jaar samen met De Verbinding. In deze unieke fabriek maken dove en slechthorende werknemers producten van hoge kwaliteit.