Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Op vrijdagmiddag 7 oktober zijn we vanaf 15.45 uur telefonisch niet bereikbaar. 

Zomertip: verbeter nu uw woning!

In deze bijzondere tijd gaat ook u wellicht niet met vakantie. Dit is daarom hét moment om uw woning te verbeteren. Met kunststof of aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en een dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen en ziet uw woning er jarenlang verzorgd uit. Investeer nú slim voor een zorgeloze toekomst met ons Verbouwvoordeel. 

Zorgeloos meer wooncomfort

Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui, elke deur die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met zorg gemaakt. We realiseren ons goed dat het verbouwen van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Daarbij zien  we het als onze taak om dit traject zorgeloos te laten verlopen. Dat doen we al sinds 1969.

Het juiste kozijn voor uw woning

Of u nu in de stad of landelijk woont, vrijstaand of in een rijtjeshuis, bij Schipper vindt u kunststof en aluminium kozijnen passend bij iedere woonstijl. Gaat u voor een houtlook of een staallook? Mat, glanzend of metallic? Voor maximaal comfort combineert u de kozijnen met dubbel of triple hoogrendementsglas (HR++ en HR+++).

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Bent u woningeigenaar en wilt u voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) aan. Deze subsidie loopt tot en met 31 december 2020. Er zijn een aantal voorwaarden waar de aanvraag aan moet voldoen, waaronder het uitvoeren van minimaal 2 maatregelen. Bij de subsidiemaatregel op nieuwe kunststof kozijnen gaat het om de combinatie met HR++ of HR+++ glas.

 Investeer slim met de Energiebespaarlening

Wilt u goedkoop geld lenen omdat u geen spaargeld heeft of omdat u geld achter de hand wilt houden? Met de aantrekkelijke Energiebespaarlening kunt u boetevrij en tegen een lage rente geld lenen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Dit is afhankelijk van de isolatiemaatregel en hoeveel energie u verbruikt.

Advies op maat

Onze showrooms zijn op afspraak geopend. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan onze showroom met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag op afspraak in onze showroom, zodat we u op een veilige manier kunnen adviseren. Hiervoor hebben we hygiëne maatregelen genomen.

Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren, onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat.

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.