Wil je als ondernemer meeliften op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten en diensten van Schipper Kozijnen? Als Schipper verkooppartner kun je klanten een A-merk met landelijke bekendheid aanbieden. De kunststof en aluminium kozijnen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Noord-Holland. Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit.

Als je hulp nodig hebt bij de calculaties, inmeten, montage of marketingactiviteiten zijn onze experts er om te helpen. Zelfs met vragen over nazorg staat Schipper Kozijnen voor je klaar, als je er zelf niet uitkomt. Dat noemen wij pasbetrokken, vakkundig én oplossingsgericht!

Laat je bijpraten over de mogelijkheden om verkooppartner te worden:

Voordelen Schipper verkooppartner

  • Een eigen vaste accountmanager en projectleider
  • Geoptimaliseerd digitaal bestelproces
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden in eigen Opleidingscentrum
  • Diverse accessoires en raamdecoraties los te bestellen
  • Gebruik van divers promotiemateriaal tot aanlevering leads

Wil jij exclusieve verkooppartner van Schipper Kozijnen zijn bij jou in de regio?

Is jouw interesse gewekt? We zijn altijd op zoek naar langdurige samenwerkingen met ambitieuze ondernemers waarbij kwaliteit voorop staat. Wil je eens van gedachten wisselen?

WIj vertellen je graag alles over onze werkwijze, op een moment dat het jou uitkomt. We bieden verschillende mogelijkheden aan, uiteraard geheel naar wens in te vullen.

Mogelijkheden partnerschap