Zonwering en rolluiken

Schipper Kozijnen is al bijna 50 jaar dé specialist in zonwering of het nu gaat om uitvalschermen, screens, markiezen, knikarmschermen of verandazonwering. Onze collectie zonwering bestaat uitsluitend uit absolute A-merken en wordt altijd geleverd inclusief garantie en montageservice.

Wij bieden voor iedere situatie een geschikte uitvoering waardoor het op warme zonnige dagen aangenaam koel in uw huis blijft. Met de enorme keuze aan kleuren en doekdessins bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

Laat u vooraf goed informeren en bezoek een Schipper Kozijnen showroom om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Hier vindt u een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten plus accessoires in diverse uitvoeringen. Natuurlijk helpen onze vakkundige adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning.

Zonwering offerte aanvragen

Showroom afspraak maken  

 

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Toe aan verkoeling in uw tuin en direct de warmte lekker buiten huis houden? Dan zijn de knikarm zonneschermen precies wat u zoekt. Onze schermen hebben een stijlvolle uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk en slijtvast door het gebruik van hoogwaardig aluminium en RVS. We leveren schermen met uitval tot 3,5 meter en op maximaal 14 meter breedte.

Meer informatie over knikarmschermen

Markiezen

Markiezen

Optimale zonwering combineren met een fraaie en elegant voorkomen van uw huis? Met onze markiezen verzekert u zichzelf van optimale bescherming tegen de zon, van welke kant de zonnestralen ook komen. Daarnaast draagt een markies bij aan een mooie en chique uitstraling van uw huis waarbij u kunt kiezen uit hout of aluminium.

Meer informatie over Markiezen

Screens

Screens

Sunscreens zijn de meest efficiënte oplossing op het gebied van zonwering, aangezien het screendoek vlak langs uw raam komt te hangen met verticale geleidingsprofielen waardoor het raam volledig bedekt is. Voordelen hiervan zijn de windvastigheid en goede warmtetransmissie. Het doek wordt gemaakt van glasvezel. Hierdoor heeft u vrij doorzicht en geniet u van een zeer hoge zonreflectie.

Meer informatie over Screens

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Het grote voordeel van een uitvalzonwering is dat het zonlicht en de warmte uit uw huis haalt, zonder dat u het zicht naar buiten belemmerd. Daarmee vormen de schermen een ideale oplossing voor plaatsen waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is.

Meer informatie over Uitvalschermen

Verandazonwering

Verandazonwering

Wilt u de temperatuur optimaal kunnen regelen in uw serre, veranda of onder uw terrasoverkapping? Dan is verandazonwering het product dat u zoekt. Een verandazonwering zorgt voor optimale klimaatbeheersing en lichtinval. In de warme zomermaanden blijft het aangenaam koel en in de winter geeft u de laaghangende zon geen schijn van kans. De verandazonwering van Schipper Kozijnen wordt aan de bovenzijde van uw serre, veranda of overkapping gemonteerd.

Meer informatie over Verandazonwering

Rolluiken

Rolluiken

Een rolluik fungeert als een stevige bescherming voor uw huis en zorgt tevens voor privacy, werkt inbraakwerend, fungeert als zonwering, weert geluid en isoleert. Bij Schipper Kozijnen leveren en monteren we rolluiken met hoge kwaliteit. U kunt er daarbij voor kiezen deze elektrisch of handbediend uit te laten voeren. Daarnaast heeft u de keus uit vele verschillende soorten lamelkleuren en is het mogelijk zelf de vorm van de omkasting te kiezen: rond of vierkant afgeschuind. Zo kunt u het rolluik volledig afstemmen op de uitstraling van uw huis.

Meer informatie over Rolluiken