Nieuwe kozijnen kopen

nieuwe kozijnenDe aanschaf van nieuwe kozijnen is niet gemakkelijk, u doet het immers niet dagelijks. Heeft u een nieuwe woning of wilt u de bestaande kozijnen in uw woning vervangen, dan heeft u waarschijnlijk veel vragen.

Wil ik kunststof of toch hout? Welke keuze is er in glassoorten? Wat voor draaidelen zijn mogelijk? Hoe wordt het nieuwe kozijn geplaatst? Kan een erker ook in kunststof?

Schipper geeft u graag antwoord op al uw vragen. Het plaatsen van een nieuw kozijn en dus ook het geven van een advies op maat is voor ons dagelijks werk. Daarbij: Schipper Kozijnen houdt van tevreden klanten en we houden het daarom helder en duidelijk voor u!

tussenbalk rood 1 cm

Nieuwe kozijnen kopen? Laat u inspireren

Wij willen u graag uitnodigen in een van onze showrooms. De aanschaf van nieuwe kozijnen begint met een juiste oriëntatie.
Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Niet alleen de kleur is zelf te bepalen, de nieuwe kozijnen worden geheel op maat gemaakt en kunnen worden geleverd in de woonstijl die bij u past. Een bezoek aan de showroom geeft u misschien inzichten en nieuwe inspiratie. Van goedkope kozijnen tot design kozijnen!

Heeft u bijvoorbeeld een authentieke, monumentale woning?  Kies dan voor een kunststof kozijn city. Een prachtig schuifraam, natuurlijk mogelijk in de kleur monument groen. Het enige verschil met uw oude houten raamkozijn is dat u nooit meer hoeft te schilderen. Geen houtrot, geen tocht en jaarlijks onderhoud meer nodig.

tussenbalk rood 1 cm

Garantie op montage raamkozijnen

Bij nieuwe raamkozijnen zijn niet alleen de materialen belangrijk, de manier waarop deze gemonteerd worden in minstens net zo belangrijk.
Schipper kozijnen heeft een betrokken team van vaste monteurs die dagelijks nieuwe kozijnen monteren. Wij geven daarom probleemloos 15 jaar garantie op de montage!
Tevens zijn wij in het bezit van verschillende kwaliteit keurmerken.

Onderhoud door Schipper Kozijnen

Ook voor onderhoud aan uw kozijnen kunt u bij Schipper Kozijnen terecht. Wij hebben een eigen service- en onderhoudsafdeling die graag voor u klaarstaat voor het afhandelen van eventuele garantiewerkzaamheden, het uitvoeren van reparaties of preventief onderhoud.

Bovendien krijgt iedere klant na aankoop van een van onze producten het boekje “Reiniging en Onderhoud”, waarin precies staat welk onderhoud gedaan moet worden om te zorgen voor een levenslang plezier van nieuwe producten. Wist u dat u bij Schipper Kozijnen ook een onderhoudscontract kunt afsluiten voor dit noodzakelijke onderhoud?