Opmeer

XL Showroom
De Veken 201
1716 KJ Opmeer

Neem afslag De Veken en ga 3x linksaf.

Kom naar onze showroom, hier vindt u ons uitgebreide assortiment kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en zonwering

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
11:00 t/m 17:00
Donderdagavond
19:00 t/m 21:00
Zaterdag
10:00 t/m 17:00
Op afspraak is een bezoek buiten de standaard openingstijden ook mogelijk.

Maak een showroomafspraak

 

Contactgegevens Particuliere markt
T  0226 360414
E  opmeer@schipperkozijnen.nl

Contactgegevens Zakelijke markt
T  0226 360400
E  verkoop@schipperkozijnen.nl

Schademeldingen en Nazorg (Garantie)

Bekijk onze showroom in 360 graden

showroom Opmeer 360 graden

Schipper Kozijnen Opmeer

De mooiste kunststof kozijnen in West-Friesland

In de showroom van Schipper Kozijnen in Opmeer kunt u terecht voor advies op maat en een groot aantal voorbeelden van onze mooiste kunststof kozijnen, schuifpuien, voordeuren en dakkapellen. Komt u uit de richting van Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder of Enkhuizen. U kunt gratis parkeren voor de deur en kunt zonder afspraak binnenlopen voor een persoonlijk advies van een van onze verkopers. Volg de borden naar industrieterrein De Veken.

Schipper Kozijnen is gespecialiseerd in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en zonwering. In onze eigen fabriek worden de kunststof onderdelen op maat gemaakt, om uiteindelijk bij onze klanten te worden geïnstalleerd en geleverd. Een aantal van onze gerealiseerde projecten in West-Friesland zijn:

  • In opdracht van De Woonschakel Westfriesland in Medemblik hebben wij de aluminium en kunststof gevelkozijnen, alsmede de aluminium vliesgevels geleverd en gemonteerd.
  • Voor Woningstichting Den Helder kunststof kozijnen hebben wij de automatische aluminium schuifdeuren geleverd en gemonteerd voor Woon- en Zorgcomplex Huis ter Duin.
  • Bij verbouwing van een particuliere woning in Bergen heeft Schipper Kozijnen meerdere aluminium renovatie gevelkozijnen en schuifdeuren geplaatst en geleverd.