Showroom Schipper Kozijnen Katwijk

In de regio Katwijk heeft Schipper sinds februari 2017 een nieuw verkooppunt: Schipper Rijnland Kozijnen. Van oorsprong een familiebedrijf, opgericht in 1998, waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd voor de klant belangrijk is, zowel in het adviestraject als bij montage. 

Onze showroom is geopend. Voor uw en onze veiligheid werken wij in deze corona periode volgens de richtlijnen van het RIVM.

Openingstijden

Maandag Alleen op afspraak
Dinsdag Alleen op afspraak
Woensdag Alleen op afspraak
Donderdag Alleen op afspraak
Vrijdag Alleen op afspraak
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Gesloten

Adresgegevens

Heerenweg 3b
2222 AM
Katwijk

Contactgegevens

Om uw optimaal van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u altijd een afspraak te maken. Hierdoor weet u zeker dat onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u hebben.

In elke plaats in Zuid-Holland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Zuid-Holland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.