Maak een afspraak
Vraag informatie aan

XL Showroom Schipper Kozijnen Groningen

Onze showrooms zijn helaas gesloten, maar onze adviseurs staan nog steeds voor u klaar. Via een afspraak bij u thuis, een videogesprek of gewoon via de telefoon. Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren

Advies op maat

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, starten we altijd met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens plannen we een afspraak bij u thuis.

Onze verkoopadviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren, onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adresgegevens

Osloweg 137b
9723 BK
Groningen

Contactgegevens

Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen.

Nu tot € 1.000 Verbouwvoordeel

Het is nu dé tijd om de verbouwing aan uw woning aan te pakken. En bij Schipper Kozijnen doen we niets liever dan u daarbij helpen. Als Noord-Hollands familiebedrijf staan we al ruim 50 jaar voor een eerlijk advies, vakmanschap en goede begeleiding vanaf het aller 1e moment. 

Investeer nú slim voor een zorgeloze toekomst met ons Verbouwvoordeel. 

De mooiste kunststof kozijnen voor Groningen

In onze showroom hebben wij een groot aantal voorbeeldopstellingen van onze kunststof kozijnen, voordeuren, schuifpuien en dakkapellen. Onze gespecialiseerde verkopers adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Op bedrijventerrein Driebond kunt u gratis voor de deur parkeren. Volg daarvoor de borden naar bedrijventerrein Driebond.

K-VISION kozijnen

Ook in Groningen werkt Schipper Kozijnen alleen met de beste materialen op de markt. Daarvoor hebben wij gekozen voor kozijnen van K-VISION en zijn wij officieel K-VISION verkooppunt. De kozijnen van K-VISION zijn moeilijk te onderscheiden van houten kozijnen en ze zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bezoek onze showroom op bedrijventerrein Driebond om het zelf te zien.

Subsidie via de Gemeente Groningen

Met goede, isolerende kozijnen helpt u uw woning duurzamer te maken. Dat helpt uw portemonnee, maar ook onze planeet. Groningen stimuleert duurzaamheid graag. Subsidies zijn op het moment niet bekend. Maar er is wel de winkel voor duurzaam wonen: Groningen woont SLIM.

Wilt u nieuwe kozijnen gaan kopen? Dan kan het zomaar zo zijn dat u daarmee korting krijgt op uw verzekeringspremie. Bijvoorbeeld wanneer deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben.

In elke plaats in Groningen leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in de provincie Groningen in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.