Maak een afspraak
Vraag informatie aan

XL Showroom Schipper Kozijnen Gouda

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze XL showroom in Gouda vindt u onze uitgebreide collectie aan kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren. Ontdek onze nieuwste innovaties en laat u inspireren!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 t/m 17:00 uur
Woensdag 12:00 t/m 17:00 uur
Donderdag 12:00 t/m 17:00 uur
19:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag 12:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag Gesloten

Op afspraak is een bezoek buiten de standaard openingstijden ook mogelijk.

Adresgegevens

James Wattstraat 5
2809 PA
Gouda

Contactgegevens

Om uw optimaal van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u altijd een afspraak te maken. Hierdoor weet u zeker dat onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u hebben en u  een op maat gemaakt advies kunnen geven.

Advies op maat i.v.m. coronavirus

Onze showrooms zijn geopend. Laat ons van te voren even weten als u wilt langskomen, zodat we u op een veilige manier kunnen adviseren. Hiervoor hebben we hygiëne maatregelen genomen.

Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren, onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat.

Ja, ik wil een adviesgesprek op maat

Nu tot € 1.000 Verbouwvoordeel

Hoe heerlijk zou het zijn: deze zomer geen tijd en geld verspillen aan schilderwerk? Met kunststof of aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en een dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen en ziet uw woning er jarenlang verzorgd uit.

Investeer nú slim voor een zorgeloze toekomst met ons Verbouwvoordeel. 

De mooiste kunststof kozijnen voor Gouda

Onze showroom in Gouda is gemakkelijk te vinden. Vanuit Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Woerden, Waddinxveen of andere plaatsen in Zuid-Holland volgt u de borden naar bedrijventerrein Gouwestroom. Parkeren kan kosteloos voor de showroom.

Een aantal van onze afgeronde projecten in Zuid-Holland:

  • Voor de Gemeente Rotterdam hebben wij bij de renovatie van Gemaal Kerkedijk de aluminium vliesgevels gemonteerd en geleverd.
  • In opdracht van Esdeka Beheer hebben wij de aluminium kozijnen en vliesgevels gemonteerd en geleverd voor MFS Poortwijk.

K-VISION kozijnen

Schipper Kozijnen in Gouda is officieel verkooppunt van K-VISION kozijnen. Deze kozijnen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder bijvoorbeeld twee brandwerende versies. De kozijnen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van hoge kwaliteit. Ook zijn ze bijna niet van houten kozijnen te onderscheiden. Komt u ze eens bekijken in onze showroom in Gouda, daar zullen we aan de James Wattstraat 5 op u wachten met een kopje koffie of thee.

Subsidie via de Gemeente Gouda

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lagere energierekening, beter verwarmde woning en minder geluidsoverlast van buiten. Jaarlijks wordt er bij de gemeente Gouda een budget beschikbaar gesteld voor subsidies voor particuliere woningeigenaren. Kijk eens bij het subsidieloket van de gemeente Gouda voor meer informatie over de beschikbare subsidies.

Het is ook aan te raden om eens met uw verzekeringsadviseur te spreken. Deze kan u vertellen of nieuwe kozijnen voordeel kunnen geven op uw premie. Daarvoor is het Politiekeurmerk Veilig Wonen vaak belangrijk.

 

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.