Maak een afspraak
Vraag informatie aan

XL Showroom Schipper Kozijnen Gouda

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze XL showroom in Gouda vindt u onze uitgebreide collectie kunststof en aluminium producten.

Plan uw afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bekijken? We adviseren om altijd een afspraak te maken, om echt de tijd voor u te kunnen nemen. Voorafgaand aan de afspraak, nemen we telefonisch contact met u op om uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren te inventariseren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag in onze showroom. Afspraken in de showroom zijn de gehele dag mogelijk.

Wilt u spontaan een bezoek aan de showroom brengen? Loop dan van woensdagmiddag t/m vrijdagmiddag gerust bij ons binnen. Houd er wel rekening mee dat er niet altijd een adviseur beschikbaar is om vragen te beantwoorden. Om een persoonlijk advies en/of een offerte te ontvangen, adviseren we altijd om van te voren een afspraak in te plannen.

Openingstijden

Maandag Alleen op afspraak
Dinsdag Alleen op afspraak
Woensdag 13:00 t/m 17:00 uur
Donderdag 13:00 t/m 17:00 uur
Vrijdag 13:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Gesloten

Adresgegevens

James Wattstraat 5
2809 PA
Gouda

Contactgegevens

We adviseren om altijd een afspraak te maken, zodat we echt de tijd voor u kunnen nemen. Afspraken in de showroom zijn de gehele dag mogelijk.

ACTIE: Subsidieverdubbelaar tot € 2.000*

Schipper Kozijnen verdubbelt tijdelijk de overheidssubsidie ISDE voor particulieren. Dat betekent dat we t/m 15 juli tot € 1.000* korting geven op de aanschaf van nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Samen met de subsidie van de overheid is dat een voordeel van maar liefst € 2.000*, afhankelijk van het type woning. 

Graag denken onze adviseurs met u mee over de subsidiemogelijkheden voor uw woning. 

De mooiste kunststof kozijnen voor Gouda

Onze showroom in Gouda is gemakkelijk te vinden. Vanuit Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Woerden, Waddinxveen of andere plaatsen in Zuid-Holland volgt u de borden naar bedrijventerrein Gouwestroom. Parkeren kan kosteloos voor de showroom.

Een aantal van onze afgeronde projecten in Zuid-Holland:

  • Voor de Gemeente Rotterdam hebben wij bij de renovatie van Gemaal Kerkedijk de aluminium vliesgevels gemonteerd en geleverd.
  • In opdracht van Esdeka Beheer hebben wij de aluminium kozijnen en vliesgevels gemonteerd en geleverd voor MFS Poortwijk.

K-VISION kozijnen

Schipper Kozijnen in Gouda is officieel verkooppunt van K-VISION kozijnen. Deze kozijnen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De kozijnen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van hoge kwaliteit. Ook zijn ze bijna niet van houten kozijnen te onderscheiden. Komt u ze eens bekijken in onze showroom in Gouda, daar zullen we aan de James Wattstraat 5 op u wachten met een kopje koffie of thee.

Subsidie via de Gemeente Gouda

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lagere energierekening, beter verwarmde woning en minder geluidsoverlast van buiten. Jaarlijks wordt er bij de gemeente Gouda een budget beschikbaar gesteld voor subsidies voor particuliere woningeigenaren. Kijk eens bij het subsidieloket van de gemeente Gouda voor meer informatie over de beschikbare subsidies.

Het is ook aan te raden om eens met uw verzekeringsadviseur te spreken. Deze kan u vertellen of nieuwe kozijnen voordeel kunnen geven op uw premie. Daarvoor is het Politiekeurmerk Veilig Wonen vaak belangrijk.

In elke plaats in Zuid-Holland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Zuid-Holland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.