Maak een afspraak
Vraag informatie aan

XL Showroom Schipper Kozijnen Amstelveen

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze XL showroom in Amstelveen vindt u onze uitgebreide collectie kunststof en aluminium producten.

Advies op maat

U bent van harte welkom in onze showroom. We zijn heel blij dat winkelen weer is toegestaan zonder afspraak. Toch kiezen wij ervoor om op afspraak te blijven werken, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan onze showroom met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag in onze showroom.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Alleen op afspraak
Woensdag Alleen op afspraak
Donderdag Alleen op afspraak
Vrijdag Alleen op afspraak
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Gesloten

Adresgegevens

Binderij 14a
1185 ZJ
Amstelveen

Contactgegevens

Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren.

Nu tot € 1.000 Verbouwvoordeel

Als de dagen donker en koud zijn, is comfort en veiligheid in huis extra belangrijk. Met de juiste kunststof of aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien maakt u uw woning inbraakveiliger, behaaglijker én bespaart u ook nog eens op de stookkosten. Bij Schipper Kozijnen doen we niets liever dan u daarbij helpen. 

Investeer nú slim voor een zorgeloze toekomst met ons Verbouwvoordeel. 

De mooiste kunststof kozijnen voor Amstelveen en Amsterdam

Onze showroom in de regio Amsterdam kunt u bezoeken aan de Binderij 14a in Amstelveen (Bovenkerk). Door de centrale ligging kunt u ons gemakkelijk vinden. Via de A9 houdt u afslag 5 richting Amstelveen aan. U kunt ons ook bereiken via de N231 langs het Amsterdamse Bos.

Naast het uitvoeren van opdrachten voor particuliere woningeigenaren is Schipper Kozijnen ook actief op de zakelijke markt. Een aantal opvallende woningbouwprojecten waaraan wij hebben meegewerkt in de omgeving van Amsterdam zijn:

  • Woonwijk Nieuw Argentinië aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam
  • Op Archipel eiland Paros in Hoofddorp in de wijk Floriande, waarmee in 2009 de VKG Architectuurprijs in de wacht is gesleept

K-VISION kozijnen

Schipper Kozijnen werkt alleen met de beste materialen. Daarom zijn we het officiële verkooppunt voor K-VISION kozijnen in Amsterdam en omgeving. K-VISION staat voor hoogwaardige en duurzame kunststof kozijnen en zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten kozijnen. Kom het volledige assortiment zelf bekijken in onze showroom.

Subsidie via de Gemeente Amsterdam

Onze geluidsdichte producten zorgen voor extra wooncomfort in Amsterdam. U zult minder last hebben van de geluiden die horen bij de stad. Op de website van de gemeente Amsterdam vindt u meer informatie over Subsidies Duurzaam en Groen. Uw verzekeringsadviseur kan u adviseren over mogelijk voordeel op uw verzekeringspremie als uw kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Lees al onze tips over kunststof kozijnen plaatsen in Amsterdam.

In elke plaats in Noord-Holland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Noord-Holland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.