Maak een afspraak
Vraag informatie aan

XL Showroom Schipper Kozijnen Amstelveen

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze XL showroom in Amstelveen vindt u onze uitgebreide collectie kunststof en aluminium producten.

Plan uw afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bekijken? We adviseren om altijd een afspraak te maken, om echt de tijd voor u te kunnen nemen. Voorafgaand aan de afspraak, nemen we telefonisch contact met u op om uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren te inventariseren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag in onze showroom. Afspraken in de showroom zijn de gehele dag mogelijk.

Wilt u spontaan een bezoek aan de showroom brengen? Loop dan van woensdagmiddag t/m vrijdagmiddag gerust bij ons binnen. Houd er wel rekening mee dat er niet altijd een adviseur beschikbaar is om vragen te beantwoorden. Om een persoonlijk advies en/of een offerte te ontvangen, adviseren we altijd om van te voren een afspraak in te plannen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Alleen op afspraak
Woensdag 13:00 t/m 17:00 uur
Donderdag 13:00 t/m 17:00 uur
Vrijdag 13:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Gesloten

Adresgegevens

Binderij 14a
1185 ZJ
Amstelveen

Contactgegevens

We adviseren om altijd een afspraak te maken, zodat we echt de tijd voor u kunnen nemen. Afspraken in de showroom zijn de gehele dag mogelijk.

ACTIE: Subsidieverdubbelaar tot € 2.000*

Schipper Kozijnen verdubbelt tijdelijk de overheidssubsidie ISDE voor particulieren. Dat betekent dat we t/m 15 september tot € 1.000* korting geven op de aanschaf van nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Samen met de subsidie van de overheid is dat een voordeel van maar liefst € 2.000*, afhankelijk van het type woning. 

Graag denken onze adviseurs met u mee over de subsidiemogelijkheden voor uw woning. 

Kozijnen in Amsterdam

Als u in Amsterdam woont, is er altijd een showroom in de buurt! In onze showroom in Amstelveen kunt u onze kunststof en aluminium kozijnen én andere producten in het echt komen bekijken. U kunt meteen alle opties doornemen met een adviseur onder het genot van een kopje koffie. U kunt altijd gratis parkeren bij onze showrooms. Onze showroom in Amstelveen is vlakbij en goed te bereiken. 

De mooiste kunststof kozijnen voor Amstelveen en Amsterdam

Onze showroom in de regio Amsterdam kunt u bezoeken aan de Binderij 14a in Amstelveen (Bovenkerk). Door de centrale ligging kunt u ons gemakkelijk vinden. Via de A9 houdt u afslag 5 richting Amstelveen aan. U kunt ons ook bereiken via de N231 langs het Amsterdamse Bos.

Naast het uitvoeren van opdrachten voor particuliere woningeigenaren is Schipper Kozijnen ook actief op de zakelijke markt. Een aantal opvallende woningbouwprojecten waaraan wij hebben meegewerkt in de omgeving van Amsterdam zijn:

  • Cruquius 1.1, Cruquius 1.2 en Cruquius 1.3, het Oostelijk Havengebied in Amsterdam.
  • Woonwijk Nieuw Argentinië aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam
  • Op Archipel eiland Paros in Hoofddorp in de wijk Floriande, waarmee in 2009 de VKG Architectuurprijs in de wacht is gesleept

K-VISION kozijnen in Amsterdam en omgeving

Schipper Kozijnen werkt alleen met de beste materialen. Daarom zijn we het officiële verkooppunt voor K-VISION kozijnen in Amsterdam en omgeving. K-VISION staat voor hoogwaardige en duurzame kunststof kozijnen en zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten kozijnen. Kom het volledige assortiment zelf bekijken in onze showroom.

Subsidie via de Gemeente Amsterdam

Onze geluidsdichte producten zorgen voor extra wooncomfort in Amsterdam. U zult minder last hebben van de geluiden die horen bij de stad. Op de website van de gemeente Amsterdam vindt u meer informatie over Subsidies Duurzaam en Groen. Uw verzekeringsadviseur kan u adviseren over mogelijk voordeel op uw verzekeringspremie als uw kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Lees al onze tips over kunststof kozijnen plaatsen in Amsterdam.

In elke plaats in Noord-Holland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Noord-Holland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.