Maak een afspraak
Vraag informatie aan

XL Showroom Schipper Kozijnen Opmeer

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze XL showroom in Opmeer vindt u onze uitgebreide collectie kunststof en aluminium producten.

Advies op maat

U bent van harte welkom in onze showroom. We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan onze showroom met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag in onze showroom.

LET OP! Tot 4 augustus 2023 is de A.C. de Graafweg (N241) tussen het kruispunt met de Lindengracht/De Veken en het kruispunt met de Pade afgesloten voor al het verkeer. Beide kruispunten blijven wel open, u wordt omgeleid. Goed om rekening mee te houden bij een bezoek aan onze showroom. Bekijk hier de actuele situatie.

 

Openingstijden

Maandag Alleen op afspraak
Dinsdag Alleen op afspraak
Woensdag Alleen op afspraak
Donderdag Alleen op afspraak
Vrijdag Alleen op afspraak
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Gesloten

Adresgegevens

De Veken 201
1716 KJ
Opmeer (nabij Hoorn)

Contactgegevens

Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen.

ACTIE: Subsidieverdubbelaar tot € 2.000*

Schipper Kozijnen verdubbelt tijdelijk de overheidssubsidie ISDE voor particulieren. Dat betekent dat we t/m 30 juni tot € 1.000* korting geven op de aanschaf van nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Samen met de subsidie van de overheid is dat een voordeel van maar liefst € 2.000*, afhankelijk van het type woning. 

Graag denken onze adviseurs met u mee over de subsidiemogelijkheden voor uw woning. 

De mooiste kunststof kozijnen in West-Friesland

In de XL showroom van Schipper Kozijnen in Opmeer kunt u terecht voor advies op maat en een groot aantal voorbeelden van onze mooiste kunststof kozijnenschuifpuienvoordeuren en dakkapellen.

Komt u uit de richting van Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder of Enkhuizen? Volg de borden naar industrieterrein De Veken en ga 3x linksaf. U kunt gratis parkeren voor de deur en kunt altijd binnenlopen voor een persoonlijk advies van een van onze adviseurs.

K-VISION kozijnen

Ook in West-Friesland werkt Schipper Kozijnen alleen met de beste materialen. Daarvoor hebben wij gekozen voor kozijnen van K-VISION en zijn wij officieel K-VISION verkooppunt. De kozijnen van K-VISION zijn moeilijk te onderscheiden van houten kozijnen en ze zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bezoek onze showroom op De Veken om het zelf te zien.

In elke plaats in Noord-Holland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Noord-Holland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.