XL Showroom Schipper Kozijnen Opmeer

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze XL showroom in Opmeer vindt u onze uitgebreide collectie aan kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren. Ontdek onze nieuwste innovaties en laat u inspireren!

Openingstijden

Maandag 11:00 t/m 17:00 uur
Dinsdag Open op afspraak
Woensdag Open op afspraak
Donderdag 11:00 t/m 17:00 uur
19:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag 11:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Geen koopavond 6-08-2020 11:00 t/m 17:00 uur
Maandag 10-08-2020 Gesloten
Geen koopavond 13-08-2020 11:00 t/m 17:00 uur

Op afspraak is een bezoek buiten de standaard openingstijden ook mogelijk.

Adresgegevens

De Veken 201
1716 KJ
Opmeer (nabij Hoorn)

Contactgegevens

Om uw optimaal van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u altijd een afspraak te maken. Hierdoor weet u zeker dat onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u hebben en u een op maat gemaakt advies kunnen geven.

Advies op maat i.v.m. coronavirus

Onze showrooms zijn geopend. Laat ons van te voren even weten als u wilt langskomen, zodat we u op een veilige manier kunnen adviseren. Hiervoor hebben we hygiëne maatregelen genomen.

Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren, onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat.

Ja, ik wil een adviesgesprek op maat

Nu tot € 1.000 Verbouwvoordeel

In deze bijzondere tijd gaat ook u wellicht niet met vakantie. Dit is daarom hét moment om uw woning te verbeteren. Met kunststof of aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en een dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen en ziet uw woning er jarenlang verzorgd uit. 

Investeer nú slim voor een zorgeloze toekomst met ons Verbouwvoordeel. 

De mooiste kunststof kozijnen in West-Friesland

In de XL showroom van Schipper Kozijnen in Opmeer kunt u terecht voor advies op maat en een groot aantal voorbeelden van onze mooiste kunststof kozijnenschuifpuienvoordeuren en dakkapellen.

Komt u uit de richting van Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder of Enkhuizen? Volg de borden naar industrieterrein De Veken en ga 3x linksaf. U kunt gratis parkeren voor de deur en kunt altijd binnenlopen voor een persoonlijk advies van een van onze adviseurs.

K-VISION kozijnen

Ook in West-Friesland werkt Schipper Kozijnen alleen met de beste materialen. Daarvoor hebben wij gekozen voor kozijnen van K-VISION en zijn wij officieel K-VISION verkooppunt. De kozijnen van K-VISION zijn moeilijk te onderscheiden van houten kozijnen en ze zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bezoek onze showroom op De Veken om het zelf te zien.

In elke plaats in Noord-Holland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Noord-Holland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.