Maak een afspraak
Vraag informatie aan

XL Showroom Schipper Kozijnen Opmeer

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze XL showroom in Opmeer vindt u onze uitgebreide collectie kunststof en aluminium producten.

Plan uw afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bekijken? We adviseren om altijd een afspraak te maken, om echt de tijd voor u te nemen. Voorafgaand aan de afspraak, nemen we telefonisch contact met u op om uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren te inventariseren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag in onze showroom. Afspraken in de showroom zijn de gehele dag mogelijk.

Wilt u spontaan een bezoek aan de showroom brengen? Loop dan van maandagmiddag t/m vrijdagmiddag gerust bij ons binnen. Houd er wel rekening mee dat er niet altijd een adviseur beschikbaar is om vragen te beantwoorden. Om een persoonlijk advies en/of een offerte te ontvangen, adviseren we altijd om van te voren een afspraak in te plannen.

Openingstijden

Maandag 13:00 t/m 17:00 uur
Dinsdag 13:00 t/m 17:00 uur
Woensdag 13:00 t/m 17:00 uur
Donderdag 13:00 t/m 17:00 uur
Vrijdag 13:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Gesloten

Adresgegevens

De Veken 201
1716 KJ
Opmeer (nabij Hoorn)

Contactgegevens

We adviseren om altijd een afspraak te maken, zodat we echt de tijd voor u kunnen nemen. Afspraken in de showroom zijn de gehele dag mogelijk.

ACTIE: Subsidieverdubbelaar tot € 2.000*

Schipper Kozijnen verdubbelt tijdelijk de overheidssubsidie ISDE voor particulieren. Dat betekent dat we t/m 31 mei tot € 1.000* korting geven op de aanschaf van nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Samen met de subsidie van de overheid is dat een voordeel van maar liefst € 2.000*, afhankelijk van het type woning. 

Graag denken onze adviseurs met u mee over de subsidiemogelijkheden voor uw woning. 

De mooiste kunststof kozijnen in West-Friesland

In de XL showroom van Schipper Kozijnen in Opmeer kunt u terecht voor advies op maat en een groot aantal voorbeelden van onze mooiste kunststof kozijnenschuifpuienvoordeuren en dakkapellen.

Komt u uit de richting van Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder of Enkhuizen? Volg de borden naar industrieterrein De Veken en ga 3x linksaf. U kunt gratis parkeren voor de deur en kunt altijd binnenlopen voor een persoonlijk advies van een van onze adviseurs.

K-VISION kozijnen

Ook in West-Friesland werkt Schipper Kozijnen alleen met de beste materialen. Daarvoor hebben wij gekozen voor kozijnen van K-VISION en zijn wij officieel K-VISION verkooppunt. De kozijnen van K-VISION zijn moeilijk te onderscheiden van houten kozijnen en ze zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bezoek onze showroom op De Veken om het zelf te zien.

In elke plaats in Noord-Holland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Noord-Holland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.