Amstelveen

XL Showroom
Binderij 14 a (Bovenkerk)
1185 ZJ Amstelveen

In deze exclusieve en sfeervolle inrichting vindt u het complete assortiment kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen voor in en om het huis, inclusief zonwering.

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
12:00 t/m 17:00
Donderdagavond
19:00 t/m 21:00
Zaterdag
10:00 t/m 17:00
Op afspraak is een bezoek buiten de standaard openingstijden ook mogelijk.

Maak een showroomafspraak

 


De mooiste kunststof kozijnen voor Amsterdam

Voor bezoekers uit Amsterdam zijn wij eenvoudig te bereiken via de A9 afslag 5 richting Amstelveen. Of via de N231 langs het Amsterdamse Bos.

Naast het uitvoeren van opdrachten voor particuliere woningeigenaren is Schipper Kozijnen ook actief op de zakelijke markt. Een aantal opvallende woningbouw projecten in de omgeving van Amsterdam zijn:

  • Woonwijk Nieuw Argentinië aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam.
  • Op Archipel eiland Paros in Hoofddorp in de wijk Floriande, waarmee in 2009 de VKG Architectuurprijs in de wacht is gesleept.

K-vision kozijnen

Schipper Kozijnen is het officiële verkooppunt voor K-vision kozijnen in Amsterdam en omgeving. K-vision betekent hoogwaardige en duurzame kunststof kozijnen. Bekijk ons volledige K-vision assortiment in onze showroom.

Subsidie via de Gemeente Amsterdam

Onze geluidsdichte producten zorgen voor extra wooncomfort in Amsterdam. U zult minder last hebben van de geluiden die horen bij de stad. Informeer bij de Gemeente Amsterdam naar de mogelijkheden om subsidie te ontvangen voor het verbeteren van de isolatie van uw woning. Uw verzekeringsadviseur kan u adviseren over mogelijk voordeel op uw verzekeringspremie als uw kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Lees al onze tips over kunststof kozijnen plaatsen in Amsterdam.