Maak een afspraak
Vraag informatie aan

De beste kwaliteit aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen hebben de slanke en strakke uitstraling van stalen kozijnen. Ze geven uw huis een industriële en moderne uitstraling en zijn uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie. En aluminium vergt weinig onderhoud, is duurzaam en verkrijgbaar in alle kleuren. Meteen overtuigd? Vraag direct een offerte aan of neem contact op.

Onbegrensde mogelijkheden

Stel zelf uw kozijn samen

Welke stijl past bij u?

Houd u van de industriële stijl? Dan mogen aluminium kozijnen absoluut niet ontbreken. Houd u van modern? Dat zit je met aluminium kozijnen óók helemaal goed! Hetzelfde geldt voor klassieke of landelijke woonhuizen. Aluminium kozijnen zijn er in zóveel uitvoeringen en in zóveel kleuren…Wat uw woonwensen ook zijn, aluminium kozijnen matchen erbij.

Of klassiek en industrieel samen gaan?

Klant aan het woord

Zeker! Een klassieke woning uitbreiden met een strakke aluminium aanbouw. Ligt misschien niet meteen voor de hand. Simon Besseling koos er wel voor. Een gewaagde beslissing met een oogverblindend resultaat.

Advies op maat

U bent van harte welkom in onze showrooms. We zijn heel blij dat winkelen weer is toegestaan zonder afspraak. Toch kiezen wij ervoor om op afspraak te blijven werken, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren

Blijft u liever thuis? Onze adviseurs komen ook bij u thuis en staan op afstand voor u klaar. Via een videogesprek of gewoon via de telefoon.

Waarom Schipper Kozijnen?

De basis van het succes

Vakmanschap en kwaliteit

Schipper Kozijnen staat al ruim 50 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met ruim 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!

Schipper Kozijnen

Waarom wij de beste keuze zijn

  • 50 jaar vakmanschap en kwaliteit
  • Eerlijk advies en goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
  • Eigen productie en montage
  • Meer dan 200 vakkundige, creatieve en enthousiaste medewerkers
  • Minimaal 10 jaar garantie en levenslange service

Profiteer van ons Verbouwvoordeel

Als de dagen donker en koud zijn, is comfort en veiligheid in huis extra belangrijk. Met de juiste kunststof of aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien maakt u uw woning inbraakveiliger, behaaglijker én bespaart u ook nog eens op de stookkosten. Bij Schipper Kozijnen doen we niets liever dan u daarbij helpen. En met ons Verbouwvoordeel investeert u nu nog aantrekkelijker in een zorgeloze toekomst.

Nu t/m 30 november

tot € 1.000 Verbouwvoordeel*

*Informeer bij onze adviseurs naar de actievoorwaarden.

Benieuwd wat het ongeveer kost?

Dit is ongeveer wat het kan gaan kosten

Bent u benieuwd wat het ongeveer gaat kosten? Op basis van veel voorkomende situaties hebben we voor u op een rij gezet wat u ongeveer kunt verwachten. Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

Tips & tricks voor Kozijnen

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.