Kunststof voordeuren

 

kunststof kozijnen en voordeurDe voordeur is het visitekaartje van uw huis. Een belangrijk gevelelement waar u zeker aandacht aan mag besteden.

Door de vele mogelijkheden in kleur, deurmodellen, glassoorten en sierbeslag kunt u uw eigen en persoonlijke deur samenstellen.

 

Voordeuren met kozijn

Bij Schipper Kozijnen koopt u niet alleen een deur. Onze voordeuren worden compleet geleverd en gemonteerd in een deurkozijn, inclusief beglazing en hang- en sluitwerk.

Het deurkozijn kan ook worden uitgevoerd met extra zijramen en/of bovenramen.

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er zijn voor uw voordeur en wat dit gaat kosten?

Offerte aanvragen                      Showroom afspraak maken

Telefonisch advies                     Brochure aanvragen            

 

tussenbalk rood 1 cm

Optimale sluiting op voordeuren

Onze voordeuren worden standaard uitgevoerd met een automatisch slot, die er voor zorgt dat de deur bij het dicht doen altijd op twee punten vastzit. Na het omdraaien van de sleutel wordt het derde punt geactiveerd. Bij de tuindeuren is dit op vier punten en wordt het vijfde punt geactiveerd na het omdraaien van de sleutel.

tussenbalk rood 1 cm

Comfort deuren

Naast mooi zijn onze voordeuren ook van de hoogste kwaliteit en voldoen ze – natuurlijk – aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Bij Schipper kunt u echter nog een stapje verder gaan.

Denk hierbij aan een lage onderdorpel, een extra brede deur, aanvullende veiligheidsmaatregelen.  Deze opties voor extra comfort en veiligheid maken uw voordeur een Comfort deur. Klik hier voor meer informatie.

tussenbalk rood 1 cm