De beste kwaliteit kunststof kozijnen

Van strak en modern tot traditioneel en landelijk: bij Schipper Kozijnen kunt u kiezen uit verschillende stijlen kozijnen voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen. Al onze kozijnen zijn onderhoudsarm.

Onbegrensde mogelijkheden

Stel zelf uw kozijn samen

Welke stijl past bij u?

U kunt uw kunststof kozijn helemaal zelf samenstellen passend bij uw woonstijl. Van middenwoning tot luxe villa, voor iedere woning bieden we een keur aan mogelijkheden. Kies uit 3 verschillende uitvoeringen. En gaat u voor een houtnerfstructuur of liever een mat-satijn of zijdeglans kleurafwerking? 

Het gemak van kunststof

Klant aan het woord

Onderhoudsarm, levensloopbestendig en een mooie uitstraling. Daar waren Johan en Gerrie Caspers bij de aankoop van hun nieuwe kozijnen naar op zoek. Op advies van Schipper kozen ze voor kunststof kozijnen mét houtnerf. Inmiddels is hun woning weer klaar voor de toekomst.

Advies op maat i.v.m. coronavirus

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren

Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren, onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat.

Profiteer van ons Verbouwvoordeel

Maak uw woning warm en veilig

Als de dagen donker en koud zijn, is comfort en veiligheid in huis extra belangrijk. Met de juiste kunststof of aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien maakt u uw woning inbraakveiliger, behaaglijker én bespaart u ook nog eens op de stookkosten. Investeer nú slim voor een zorgeloze toekomst met ons Verbouwvoordeel.

Nu t/m 30 november

tot € 1.000 Verbouwvoordeel*

*Informeer bij onze adviseurs naar de actievoorwaarden.

Waarom Schipper Kozijnen?

De basis van het succes

Vakmanschap en kwaliteit

Schipper Kozijnen staat al 50 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met ruim 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!

Schipper Kozijnen

Waarom wij de beste keuze zijn

  • 50 jaar vakmanschap en kwaliteit
  • Eerlijk advies en goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
  • Eigen productie en montage
  • Meer dan 200 vakkundige, creatieve en enthousiaste medewerkers
  • Minimaal 10 jaar garantie en levenslange service

Benieuwd wat het ongeveer kost?

Dit is ongeveer wat het kan gaan kosten

Bent u benieuwd wat het ongeveer gaat kosten? Op basis van veel voorkomende situaties hebben we voor u op een rij gezet wat u ongeveer kunt verwachten. Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

Inspiratie projecten

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.