Gouda

XL Showroom
James Wattstraat 5 (Gouwestroom)
2809 PA Gouda

Een uitgebreide showroom van Schipper Kozijnen met alles op het gebied van kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en zonwering vindt u op bedrijventerrein Gouwestroom in Gouda.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
12:00 t/m 17:00
Donderdagavond
19:00 t/m 21:00
Zaterdag
10:00 t/m 17:00
Op afspraak is een bezoek buiten de standaard openingstijden ook mogelijk.

Maak een showroomafspraak

 


De mooiste kunststof kozijnen in Gouda

U kunt onze kunststof kozijnen, schuifpuien, voordeuren en dakkapellen komen bekijken in onze showroom in Gouda. Hier vindt u van een groot aantal modellen voorbeeldopstellingen en kunt u zelf ervaren welke stijlen en materialen het beste bij uw woning passen. Onze adviseurs kunnen u meteen persoonlijk advies geven en samen met u berekenen wat de meest gunstige en voordeligste keuze is. Bezoekers uit Rotterdam, Alphen aan de Rijn, Zoetermeer, Woerden, Waddinxveen of andere plaatsen in Zuid-Holland volgen de borden naar bedrijventerrein Gouwestroom. Parkeren kunt u voor de deur van onze showroom en is uiteraard gratis.

Een aantal van onze afgeronde projecten in Zuid-Holland zijn:

  • Voor de Gemeente Rotterdam  hebben wij bij de renovatie van Gemaal Kerkedijk de aluminium vliesgevels gemonteerd en geleverd.
  • In opdracht van Esdeka Beheer hebben wij de aluminium kozijnen en vliesgevels gemonteerd en geleverd voor MFS Poortwijk.,