Belevingscentrum Zwolle

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel voor uw nieuwe woning of als vervanging van de huidige? In het Schipper Belevingscentrum in Zwolle vindt u onze uitgebreide collectie aan kunststof en aluminium producten. En of u nu in een rijtjeswoning, voormalige arbeiderswoning, herenhuis, boerderij of grachtenpand woont, u kunt ze in ons belevingscentrum op ware grootte bekijken. Ontdek op ruim 1000m2 onze nieuwste innovaties en laat u inspireren!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Open op afspraak
Woensdag Open op afspraak
Donderdag Open op afspraak
Vrijdag Open op afspraak
Zaterdag Open op afspraak
Zondag Gesloten

Op afspraak is een bezoek buiten de standaard openingstijden ook mogelijk.

Adresgegevens

Ceintuurbaan 24
8024 AA
Zwolle

Contactgegevens

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan ons belevingscentrum in Zwolle met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag op afspraak in ons belevingscentrum. 

Op maat gemaakte rondleiding en advies

Na een telefonsiche intake ontvangen onze klantadviseurs u graag op afspraak in ons belevingscentrum. Tijdens een uitgebreide persoonlijke tour, presenteren we u graag een volledig op maat gemaakt advies. Uiteraard is het ook mogelijk dat één van onze adviseurs eerst een bezoek aan u thuis brengt om de bouwkundige situatie te bekijken en vervolgens samen met u een optimaal plan uit te werken.

Voordeel tijdens jubileumactie

2019 is een bijzonder jaar voor Schipper Kozijnen: we vieren ons 50-jarig jubileum. Het jubileumjaar wordt 50 dagen lang gevierd met een feestelijke jubileumaanbieding. Klanten ontvangen maar liefst 19,69% korting op nieuwe kozijnen. Wegens succes is de jubileumactie met 50 dagen verlengd.

De mooiste kunststof kozijnen voor Zwolle

De showroom van Schipper Kozijnen in Zwolle is gemakkelijk te bereiken. Dat kan via de A28 of de Ceintuurbaan wanneer u ons wilt bezoeken uit de regio’s Kampen, Dalfsen, Hattem, Heerde of elders langs de IJssel en Vecht. Wanneer u met de auto komt vanaf de A28, neemt u afslag 20 en rijdt u door richting het IJsseldelta Stadion van PEC Zwolle. Na 500 meter ziet u aan de linkerkant onze showroom. Parkeren kan gratis voor de deur.

Bij Schipper Kozijnen in Zwolle kunt u vele voorbeeldopstellingen van kunststof kozijnen, schuifpuien, voordeuren, dakkapellen en zonweringen bewonderen. De showrooms zijn niet alleen toegankelijk voor particuliere woningeigenaren: ook zakelijke klanten worden hartelijk verwelkomt.

K-VISION kozijnen

Met trots kunnen wij zeggen dat we het officiële verkooppunt zijn van kozijnen van het merk K-VISION in de regio Zwolle. K-VISION levert kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit, welke de look en feel hebben van echte houten kozijnen. K-VISION biedt vele mogelijkheden, zo kunnen de kozijnen in brandwerende en sterk isolerende uitvoeringen geleverd worden. Het hele assortiment kunt u vinden in de showroom aan de Ceintuurbaan 24 in Zwolle.

Subsidie via de Gemeente Zwolle

Isolatie betekent een duurzamere en energiezuinigere woning. Met kozijnen die goed isoleren zult u dan ook besparen op de energierekening. Maar ook zult u minder last hebben van geluiden van buiten. Zo woont u veel fijner. De gemeente Zwolle steunt graag particuliere woningeigenaren die hun woning willen isoleren. Daarvoor zijn er subsidies beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over subsidies van de gemeente Zwolle op Verbeter & Bespaar. Maar praat ook eens met uw verzekeringsadviseur om te bekijken of u met nieuwe kozijnen misschien korting kunt krijgen op uw premie. Dit kan soms wanneer uw kozijnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben. Klik hier voor meer informatie over wat kunststof kozijnen kosten.

 

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.