Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Showroom Schipper Kozijnen Leeuwarden

Voor onze showroom in Leeuwarden werken wij samen met onze partner Kozijnen Leeuwarden B.V. Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze showroom vindt u onze uitgebreide collectie kunststof producten.

Voor aluminium kozijnen verwijzen wij u naar de showroom in Groningen.

Advies op maat

U bent van harte welkom in onze showroom. We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan onze showroom met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag in onze showroom.

Openingstijden

Maandag 09:00 t/m 16:00 uur
Dinsdag 09:00 t/m 16:00 uur
Woensdag 09:00 t/m 16:00 uur
Donderdag 09:00 t/m 16:00 uur
Vrijdag 09:00 t/m 16:00 uur
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Gesloten

Adresgegevens

Venusweg 13
8938 BC
Leeuwarden

Contactgegevens

We adviseren om altijd een afspraak te maken, zodat we echt de tijd voor u kunnen nemen. Afspraken in de showroom zijn de gehele dag mogelijk.

ACTIE: Subsidieverdubbelaar tot € 2.000*

Schipper Kozijnen verdubbelt tijdelijk de overheidssubsidie ISDE voor particulieren. Dat betekent dat we t/m 15 september tot € 1.000* korting geven op de aanschaf van nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Samen met de subsidie van de overheid is dat een voordeel van maar liefst € 2.000*, afhankelijk van het type woning. 

Graag denken onze adviseurs met u mee over de subsidiemogelijkheden voor uw woning. 

In elke plaats in Friesland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Friesland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.