Showroom Schipper Kozijnen Leeuwarden

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? Bij ons verkooppunt in Leeuwarden vindt u onze uitgebreide collectie aan kunststof kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren. Ontdek onze nieuwste innovaties en laat u inspireren! Voor aluminium kozijnen verwijzen wij u naar de showroom in Groningen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Open op afspraak
Woensdag Open op afspraak
Donderdag Open op afspraak
Vrijdag 10:00 t/m 16:00 uur
Zaterdag 10:00 t/m 16:00 uur
Zondag Gesloten

Op afspraak is een bezoek buiten de standaard openingstijden ook mogelijk.

Adresgegevens

Venusweg 13
8938 BC
Leeuwarden

Contactgegevens

Om uw optimaal van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u altijd een afspraak te maken. Hierdoor weet u zeker dat onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u hebben en u een op maat gemaakt advies kunnen geven.

In elke plaats in Friesland leverbaar

Wij leveren kunststof kozijnen in Friesland in onder andere (maar niet beperkt tot):

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.