Zwolle

Belevingscentrum
Ceintuurbaan 24
8024 AA Zwolle

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel voor uw nieuwe woning of als vervanging van de huidige? In het Schipper Belevingscentrum in Zwolle vindt u onze uitgebreide collectie aan kunststof en aluminium producten. En of u nu in een rijtjeswoning, voormalige arbeiderswoning, herenhuis, boerderij of grachtenpand woont, u kunt ze in ons belevingscentrum op ware grootte bekijken. Ontdek op ruim 1000m2 onze nieuwste innovaties en laat u inspireren!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan ons belevingscentrum met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren.

Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag op afspraak in ons belevingscentrum. Tijdens een uitgebreide persoonlijke tour, presenteren we u graag een volledig op maat gemaakt advies. Uiteraard is het ook mogelijk dat één van onze adviseurs eerst bij u thuis komt om de bouwkundige situatie te bekijken en vervolgens samen met u een optimaal plan uitwerkt.


Postadres
Postbus 50020, 8002 LA Zwolle

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag
- t/m -
Op afspraak (ook ’s avonds mogelijk).

Maak een showroomafspraak

 


De showroom van Schipper Kozijnen in Zwolle is bekend om haar vele voorbeeldopstellingen van kunststof kozijnen, schuifpuien, voordeuren, dakkapellen en zonweringen. Wij zijn makkelijk via de A28 of de Ceintuurbaan wanneer u ons wilt bezoeken uit de regio’s Kampen, Dalfsen, Hattem, Heerde of elders langs de IJssel en Vecht. Komt u met de auto vanaf de A28 afslag 20, vervolgt u uw weg richting het IJsseldelta Stadion van PEC Zwolle, na 500 meter ziet u onze showroom aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis voor de deur.